1 svinekotelet
1/4 l. fløde
2 store friske tomater en i skiver og en hakket
1 stort løg
150 gr. champignon i skiver
lidt citronsaft
1 fed hvidløg
timian
salt
peber
paprika
olie
oregano
Hæld lidt olie en pande og brun koteletten heri. Lad den stege ca. 3 min. på hver side. Læg den i et ovnfast fad.
Rist champignon , pres lidt citronsaft over, og læg dem over koteletten
Skær løget i halve ringe og brun dem i olie, de skal være bløde men ikke for brune.
Hæld piskefløden ved, samt et finthakket hvidløg.
Og smag til med krydderierne.
Nu lægger du den hakkede tomat rundt om koteletten og fordeler derefter den skivede tomat på koteletten.
Hæld herefter løg flødesaucen omkring koteletten.
Krydr med salt og peber samt oregano og lidt reven ost.
Sæt fadet i ovnen ca. 30 min. på 180 gr.
Kog pasta
Tag koteletten op på tallerkenen, og bland pastaen med saucen i fadet, og hæld op på tallerkenen
Kære Vibeke
SvarSletLækkert! En god måde at gøre en kotelet spændende.
Jeg kan se, at du ofte bruger paprika - er det den søde, du er mest tilhænger af?
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletDet er forskelligt, hvad jeg bruger.
Knus
Vibeke
Uhm, det lyder rigtig, rigtig dejligt, Vibeke! Tak for en fin idé til aftensmaden i dag.
SvarSletVarme klem og ha' en god torsdag!
Kære Madame
SvarSletDejligt at du kan bruge den.
Knus
Vibeke