9. september 2009

Lækker Kotelet og pasta

1 svinekotelet
1/4 l. fløde
2 store friske tomater en i skiver og en hakket
1 stort løg
150 gr. champignon i skiver
lidt citronsaft
1 fed hvidløg
timian
salt
peber
paprika
olie
oregano

Hæld lidt olie en pande og brun koteletten heri. Lad den stege ca. 3 min. på hver side. Læg den i et ovnfast fad.
Rist champignon , pres lidt citronsaft over, og læg dem over koteletten

Skær løget i halve ringe og brun dem i olie, de skal være bløde men ikke for brune.
Hæld piskefløden ved, samt et finthakket hvidløg.
Og smag til med krydderierne.
Nu lægger du den hakkede tomat rundt om koteletten og fordeler derefter den skivede tomat på koteletten.

Hæld herefter løg flødesaucen omkring koteletten.
Krydr med salt og peber samt oregano og lidt reven ost.

Sæt fadet i ovnen ca. 30 min. på 180 gr.
Kog pasta
Tag koteletten op på tallerkenen, og bland pastaen med saucen i fadet, og hæld op på tallerkenen

4 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Lækkert! En god måde at gøre en kotelet spændende.

    Jeg kan se, at du ofte bruger paprika - er det den søde, du er mest tilhænger af?

    Knus Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Hanne
    Det er forskelligt, hvad jeg bruger.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Uhm, det lyder rigtig, rigtig dejligt, Vibeke! Tak for en fin idé til aftensmaden i dag.

    Varme klem og ha' en god torsdag!

    SvarSlet
  4. Kære Madame
    Dejligt at du kan bruge den.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!