27. september 2009

Mozzarella gratineret italienske Brød


Jeg havde ikke den store lyst til mad lørdag aften, så det blev til mine ynglings brød.
Ciabatta med tomatpesto, reven ost, skinke, løg, tomater, oregano og frisk Mozzarella.
Det hele kom ind i ovnen på 220 gr. og var hurtigt klar.
Det kan man da kalde fast food.

6 kommentarer:

  1. Uhmmmmm....de brød elsker jeg også, velsmagende og super lette:-)

    SvarSlet
  2. Kære Mrscakeaholic
    Ja det er en dejlig løsning, når det kniber med lyst og de smager skønt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke
    Det har du ret i, de smager simpelthen skø-ø-ønt. Jeg er blevet lidt afhængig af dem takket være dig
    Knus
    Manna

    SvarSlet
  4. Kære Manna
    Ja det kan sørme også nemt blive, men det er en skøn løsning en gang imellem.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Det ser lækkert ud - nu skal jeg altså også snart prøve at lave dem :P Knus

    SvarSlet
  6. Kære Anette
    Ja det er en god ide, især de dage, hvor kræfterne ikke er så store, og de passer både til frokost og middag.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!