Hvor er det længe siden, at jeg har fået "Brændende kærlighed" tænkte jeg i eftermiddags og besluttede, at nu skulle det være.
Jeg vil ikke skrive nogen opskrift, for jeg tror vi alle kender den, det eneste anderledes, fra det normale er, at jeg kom en god portion tørret Basilikum og finthakket hvidløg i kartoffelmosen.
Derudover brugte jeg bacon og løg,
Syltede rødbeder som tilbehør
Ps. Det ser voldsomt ud, men det er kun en frokosttallerken jeg har "fyldt" op.
Vibeke, jeg har stærkt inspireret af dig, lavet en hel kylling i aften. Nu synes jeg bare, det er et problem med resten.
SvarSletNej, jeg laver da bare en sandwich i morgen. :-)
Kære Betty
SvarSletDel resten op og læg det i fryseren, du har jo til flere middage, hvis du er alene om kyllingen, hvis I er to, så er resten da fin i en tærte sammen med porre,tomat og timian, en dejlig middag, perfekt med noget salat til.
Knus
Vibeke
Åååååårh - jeg elsker brændende kærlighed!! Og du har endda serveret rødbeder til - det ser helt rigtigt ud! :-)
SvarSletEn af de få overraskelser, jeg blev udsat for, da jeg flyttede sammen med gemalen i tidernes morgen, var da jeg opdagede, at han ikke kan lide kartoffelmos! Og jeg som stort set ikke havde fået det i de to foregående år, hvor jeg havde boet alene! Temmelig deprimerende at finde ud af, men det har jeg siden fundet en løsning på.
Kære Piskeris
SvarSletDet var virkelig længe siden, at jeg havde fået brændende kærlighed, og du milde, hvor jeg nød det!
Det er sjovt som man bare har nogle retter, som i grunden er på vej i glemmebogen, men man så pludselig kommer i tanker om, og så SKAL man bare have det!
Sådan var det med denne ret i dag!
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletBrændende kærlighed er en skøn ret.
Jeg lavede også kartoffelmos i går med en hjemmekomponeret kødsauce, hvori blev brugt: snittet hvidkål, revne gulerødder, flået tomater og peberfrugter. Dermed blev der ryddet op i grønsagsskuffen, og det smagte pragtfuldt med rødbeder.
portionen blev stor, men vi var også fem personer.
Knus
Manna
Kære Manna
SvarSletDet lyder rigtig godt, og du fik da ryddet noget ud af grøntsager.
Hvordan går det med din diæt?
Knus
Vibeke
Brændende kærlighed, åhhhhh ☺ jeg kan ligefrem dufte det (selv om det er morgen og der er lang tid til spisetid).
SvarSletJeg har prøvet at lave det hernede, men det passer sig ikke helt for hollandske smagsløg.
Hav en god dag.
Kære Annette
SvarSletDet er meget sjældent at jeg laver det, men det smager bare godt.
Du må lave det en dag hvor du alene hjemme.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke, tak for dine gode råd. Du er både prof og kreativ, når det handler om mad, så jeg vil gøre som du siger.
SvarSletVelbekomme Betty!
SvarSletUhm, det ser lækkert ud, Vibeke - en rigtig klassiker, som jeg aldrig bliver træt af. God om efteråret, når man trænger til de lidt tungere retter.
SvarSletHa' en dejlig fredag, klem!
Kære Madame
SvarSletJa det er en klassiker!
Dejligt at se dig her igen.
Knus
Vibeke