22. januar 2010

Kyllingbryst med asparges og bagte kartofler

I dag skulle det sidste af kyllingen fra forleden bruges, og der var et bryst tilbage.
Det blev lagt i noget sølvfolie sammen med nogle dybfrosne grønne og hvide asparges, og et par klatter smør, samt et tvist citron og lidt salt, det hele blev pakket sammen, og lagt i ovnen i et fad på 200 gr. sammen med en krydret halveret stor kartoffel.
Det tog ca. 30-35 min. og så var maden klar.

Det smagte skønt!

6 kommentarer:

  1. Ja takk, men en annen dag! Jeg har selv hatt kyllingbryst i dag. Ovnsbakt med soltørkede tomater, grønnsaker, hvitløksost og litt rømme. Smakte godt ja! Og i dag tenkte jeg ikke på kaloriene...

    Nå er det lenge siden jeg har vært på besøk hos deg. 4 ukers fravær fra blogg. Først hadde jeg 3 ukers ferie i varmere strøk (frivillig) og så 1 uke ufrivillig fravær. Uten PC en uke, men en kollega fixet den.

    Nå blogger jeg fra ferien. Med 800 bilder på minnekort er det nok av bilder å velge i.

    Ønsker deg en deilig helg!

    SvarSlet
  2. Hurtig og lækker mad. Hernede spiser vi jo ikke gris så opskrifter på kylling er altid velkomne. Kan snart udgive en hel bog ;-) KNUS og god weekend Vibeke

    SvarSlet
  3. Det ser også skønt ud, og let!
    Bliver aldrig træt af kylling og så er det billigt ;-)

    SvarSlet
  4. Kære Randi
    Jeg har skam fulgt med dig på ferie:)
    Ja 800 billeder er sørme mange, det må have været en skøn ferie!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Tina
    Ja, jeg er klar over, at I ikke spiser gris, hvad så med fisk?
    Kylling er taknemlig, man har virkelig mange muligheder.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  6. Kære Lene
    Det var nemt, det er jo ikke altid, at man har lyst til, at stå og rode i køkkenet, og så er det rart med en hurtig løsning.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!