Jeg ved godt, at det ikke er lige populært alle steder med lever, men jeg kan godt lide det, i går aftes fik jeg stegt lever med stuvet sølvbede og kartoffelmos, og i dag var der et stykke lever tilbage,og da jeg ikke kunne fremtvinge den store lyst til at lave mad, lå løsningen lige for.
Så i dag blev det til smørrebrød med stegt kalvelever.
Når jeg steger lever, passer jeg meget på, at det ikke bliver stegt for meget, og for mig, hører der stegte bløde løg, ristet champignon, ristede tomatbåde og bacon til,og det uanset om det er et stykke smørrebrød, eller en middagsret.
Kære Vibeke
SvarSletMUMS, jeg elsker lever. Det er bare alt for sjældent at jeg laver det. Det lyder godt med stuvede sølvbeder, var det nogen du havde i haven?
Knus
Malou
Ååå, et er lenge siden jeg har spist lever! Pga høyt kolesterol skal jeg ikke spise innmat som f.eks. lever. Men jeg elsker smaken!!! Kanskje jeg skal tillate meg et måltid en dag?
SvarSletKære Malou
SvarSletSølvbeder, det var nogen jeg fik fra min bror, han har rigtig meget at det.
Det er ikke ofte jeg får lever, men jeg kan virkelig godt lide det, og en gang imellem, så skal jeg bare have det, koste hvad det vil, men jeg havde det i fryseren, så jeg skulle ikke ud og rende efter det.
Knus
Vibeke
Kære Randi
SvarSletMed måde, så skulle det vel kunne lade sig gøre, især når det er sjælden at du får det.
Knus
VIbeke
Kære Vibeke
SvarSletUhm! Stegt kalvelever er min livret med masser af bløde løg og flødesauce. Og som du nævner smager det også lækkert på et stk. rugbrød. Må prøve næste gang med bacon som tilbehør, det lyder rigtig lækkert.
Mine børnebørn spiser også med glæde stegt lever.
En god dag til dig
Knus
Manna
Kære Manna
SvarSletJa jeg kan bare godt lide lever, men får det sjældent.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke,
SvarSletJeg simpelthen ELSKER lever - men det skal altså være fra kalv! Hernede har de det med at sælge enten gris eller okse... og det er jeg ikke så vild med.
Jeg forsøger ellers at spise det ca. en gang om måneden - for det er jo sundt oven i købet! Jeg plejer at lave efter en italiensk opskrift - skåret i mindre stykker, stegt med bløde løg og tonsvis af persille og med polenta til!
Måske i weekenden - hvis slagteren har en kalv!
Knus
Nille
Kære Nille
SvarSletHer spiser de fleste vist også kalvelever, okselever har jeg aldrig smagt, men svinelever kan godt spises, det skal bare krydres lidt hårdere en kalvelever.
Det med polenta, kunne jeg godt forestille mig, det vil jeg prøve næste gang, at jeg spiser lever, for jeg har stadig noget i fryseren.
Knus
Vibeke
Dit tilbehør lyder meget lækkert, Vibeke, men jeg har aldrig fået lært at spise lever. Min far elsker det, og når vi skulle have lever, da jeg var barn, lavede min mor altid noget andet til sig selv og mig og min bror :o)
SvarSletVarme klem til dig!
Kære Vibeke
SvarSletNu skal jeg altså have købt det lever, jeg elsker det og cecilie er ikke hjemme i 4 dage så nu skal det være
Knus
Kære Madame
SvarSletDer er mange der ikke bryder sig om lever, men jeg har lært at spise det fra barns ben, min mor var fantastisk til at lave mad, og lavede retter, som andre ikke kendte,og som altid smagte godt.
Min mor var kokkepige på byens kro inden hun blev gift, så det ligger vist til familien, min bror er også ret god til at lave mad, og det var min far også.
Knus
Vibeke
Kære pernille, så er jo bare at gribe chancen!
SvarSletKnus
Vibeke
Kalve- eller kvielever, jo så mange tak, og faktisk skal vi ha' førstnævnte til aftensmad :-D
SvarSletIndmad skiller vandene, og jeg må tilstå, at hjerter absolut ikke er mig!
Kære Vibeke
SvarSletDet ser virkeligt lækkert ud... selv om jeg er en af dem, som ikke bryder mig så meget om lever.
Jeg tror, at det er konsistensen, for duften og saucen, synes jeg er fantastisk.
Måske jeg er blevet voksen nu og skulle prøve det af igen en dag. Der er jo da mange ting, som jeg i dag kan lide, men som jeg ikke brød mig om som barn.
Knus Hanne
Kære Anjoe
SvarSletJamen det er jo bare dejlig, og sundt.
Jeg kan godt lide hjerter, helst kalvehjerte, men det har jeg ikke set i køledisken, de sidste hundrede år, sådan ca.
Knus
Vibeke
Kære Hannne
SvarSletDet kan da godt være, at du kan lide det nu!
Jeg laver ikke sauce til, for jeg syntes at der skal alt for meget fløde i, det er derfor, at jeg laver alt det fyld med løg, champignon, tomater og bacon, tomaterne giver den væske der er brug for, syntes jeg!
Knus
Vibeke
Lever er sundt,billigt og velsmagende...
SvarSletMin ellers kræsne søn kan godt lide lever...
Jeg har kogt lever til hundene i dag og tørret det i ovnen i små bidder... Det var nu ikke den skønneste duft..
Kære Mette lykke
SvarSletJeg læste dit indslag, hvor du nævnte det med hundemad, og nysgerrig som jeg er, skulle jeg da lige se bloggen hvor du havde opskriften fra, jeg skal da ellers love for, at der blev lavet guf til hunde, at det ikke lugter godt, når det skal tøres, kan jeg godt forestille mig.
Knus
Vibeke