27. juni 2009

Smørrebrød, med tomat,æg og rejer!


Frokost, når der er friskbagt rugbrød i huset!
Et stykke med tomat, æg og rejer, - pyntet med masser af karse
Jeg har lagt salatbladet under brødet for at holde brødet fladt, så det var lettere at lægge de forskellige lækkerier på brødet, det bliver jo højt inden man er færdig, og en stribe mayo, hjalp med at "sætte det fast"
Velbekomme!

4 kommentarer:

  1. Det er bare kongemad Vibeke, hvis der er intet som frisk nybagt rugbrød :9

    Jeg bruger meget det der til at sættedet fast med .. griner

    Knus og god aften

    SvarSlet
  2. Kære Pernille
    Ja det er godt vi har noget at klistrer med:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke

    Mums, det er en af verdens bedste madder :-)

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  4. Kære Malou
    Ja det er det.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!