27. juni 2009
Smørrebrød, med tomat,æg og rejer!
Frokost, når der er friskbagt rugbrød i huset!
Et stykke med tomat, æg og rejer, - pyntet med masser af karse
Jeg har lagt salatbladet under brødet for at holde brødet fladt, så det var lettere at lægge de forskellige lækkerier på brødet, det bliver jo højt inden man er færdig, og en stribe mayo, hjalp med at "sætte det fast"
Velbekomme!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det er bare kongemad Vibeke, hvis der er intet som frisk nybagt rugbrød :9
SvarSletJeg bruger meget det der til at sættedet fast med .. griner
Knus og god aften
Kære Pernille
SvarSletJa det er godt vi har noget at klistrer med:)
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletMums, det er en af verdens bedste madder :-)
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJa det er det.
Knus
Vibeke