14. juni 2009
Spændende Steak af nakkesteg med tilbehør
1 pers.
Tænd ovnen på 200 gr.
1 majskolbe koges 3-4 min.
1 skive kød, skåret på langs af en nakkesteg
krydr med salt og peber og ristes på en stegepande sammen med
5- 6 halverede champignon
3-4 skiver løg
½ tomat i både
krydr med salt, peber lidt timian og saften af ½ lime
Læg kødet og majskolben op på et fad dryp kolben med olivenolie , dæk kødet med champignon, løg og tomat blandingen lad det stå i ovnen 15-20 min.
Server med ristede kartofler og Tzatziki
Tzatziki
½ Agurk
2 store spsk Græsk youghurt 10% -- 2% er for sjasket!
1 fed hvidløg
salt og peber
Riv agurken og vrid væden godt fra.
Yoghurten tilsættes det knuste hvidløg.
Tilsæt agurken og rør sammen.
Smag til med salt og peber.
Steaken kunne også være oksekød, men så skal den ikke stå i ovnen ret længe, det samme gælder hvis det er et kyllingebryst, som også vil være en dejlig afveksling!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ih, hvor ser det lækkert ud, Vibeke! Jeg holder meget af, når farverne spiller sammen og også giver guf for øjet. Det skal vi bestemt lave hos os.
SvarSletTak for en god idé og hav en dejlig mandag! Varme klem til dig :-)
Det ser bare rigtig spændende ud Vibeke, en middag man helt sikkert får lyst til at lave.
SvarSletTak for inspirationen, og dejlig mandag til dig
Kære Madame
SvarSletJa det blev farverigt, og smagen blev kæmpe fin.
Knus
Vibeke
Kære Pernille
SvarSletJa jeg håber det inspirerer, og det med at koge majsen nogle minutter er en god ide, også når man griller, så bliver den hurtige klar.
Knus
Vibeke