En gang imellem er det rart, at springe over hvor gærdet er lavest, så i dag brugte jeg en færdig grønsagsblanding.
1 stk. kylling
Krydres med salt peber og paprika og fyldes med en citron skåret i både
Findus grillede rodfrugter med timian og basilikum
blandet med
1 stor bøftomat skåret i stykker
1 rødløg i både
5 fed hvidløg
Salt, peber, olie og lidt balsamico
Kommes i et fad, hvor man kan have en rist over, hvor kyllingen skal ligge, og sættes i ovnen, på 190 gr. i 15 min. skru ned på 175 gr. i yderligere 1 time og 15 min.
Server med tzatziki.
En hel kylling er meget til en person, men jeg har dermed også kylling til i morgen, hvor jeg vil spise den med noget fyldt pasta, men det ser du i morgen!
uuuhmmn.... siger jeg bare :-)
SvarSletHuset i Hou
SvarSletJa godt, det var det!
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletLækkert. Smagen af kylling og citron sammen - er bare godt!
Og det er jo altid dejligt med en hel kylling, så der er mulighed for at trylle med resterne. Glæder mig til at se, hvad du denne gang finder på :o)
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletja jeg ved, hvad jeg gør med noget af det, men det må vente til i morgen.
Ja, - det smager godt med citron.
Knus
VIbeke
Det ser lækkert ud, Vibeke. Jeg brugte en af dine opskrifter igår. Laks og asparges, små agurke og tomattern i græsk yoghurt. Det smagte godt. Tak for inspiration.
SvarSletKære Betty
SvarSletDejligt, at der er noget du kan bruge!
Knus
Vibeke
Ih hvor lyder det godt, Vibeke - jeg kan nærmest smage det ud fra din beskrivelse :-)
SvarSletHa' en dejlig solskinsdag, klem :-)
Kære Madame
SvarSletDet var skønt!
Knus
Vibeke