4. juni 2009
Drøm: Kalveschnitzel Gordon bleu. Fakta: Krebinet
Hvordan går det så lige til?
Jo det sker, når man ikke skriver på sine poser inden man smider dem i fryseren, og det har jeg faktisk rigtig godt af, for så kan jeg lære det!
Nå, - jeg opdagede det selvfølgelig meget hurtig, men tænkte, at det måtte blive sådan.
Så dagens middag blev:
Krebinet med stegte asparges og pasta vendt i tomatpesto, lavet af soltørrede tomater,
Menuen kræver vist ikke nogen opskrift, men det er jo en ide, til den dag man får flæskefars eller blandet kalv og flæsk op af fryseren.
Aspargesene blev stegt samtidig med krebinetten, på samme pande, og de blev bare gode.
Da krebinetten og aspargesene var færdige blev de taget af panden, og 1 tomat i både, blev smidt på panden, sammen med 2 spsk. tomatpesto, og lidt vand fra pastagryden og da det var kogt igennem tilsatte jeg en masse basilikum og pastaen blev vendt i.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke.
SvarSletJeg tror altid på at jeg kan huske, hvad der ryger i fryseren, men nej !!
Krebinet har jeg også fået i dag, med spidskål og kartofler...
Smil herfra.
Kære Mette Lykke
SvarSletDet smager jo også godt, men det er irriterende, når man "dummer" sig gang på gang.
Knus
Vibeke
Hehe - den fejl med poserne har jeg også lavet et par gange. Jeg har lovet mig selv, at jeg skal blive bedre til enten at skrive på poserne, eller på anden måde lave en ordning, så jeg er helt sikker på, hvad der er i dem.
SvarSletMen du fandt da en god løsning :-)
Piskeriset
SvarSletDet er da irriterende, når man har sat næsen op efter noget andet, men skidt, det var en lærestreg.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletHa ha, det stunt har jeg også lavet :-)
Men det var da noget super lækkert du fik lavet alligevel. Mums :-)
Knus
Malou
Kære Vibeke
SvarSlet:-D Det kender jeg godt... og man bliver SÅ irriteret på sig selv. NÅ, men det lærer vi nok aldrig helt;o)
Du fik da ellers noget lækkert ud af den forkerte pose kød. Får virkelig lyst til sådan en lækker krebinet - noget som vi får yderst sjældent.
Knus Hanne
Jeg tror at vi alle har prøvet det med poserne... griner !
SvarSletMen hvor ser det dejligt ud !
Knus
Kære Malou
SvarSletJa det sker af og til, den værste var da min mand mente vi skulle have en engelsk bøf, og havde taget kødet frem, og da det var næsten tøet, så var det lever, og selv om vi begge elskede lever, så var det nu ikke lige det vi havde sat næsen op efter, men det blev lavet og min mand var glad og tilfreds med resultatet, -- i meget lang tid, blev der skrevet på poserne.
Knus
VIbeke
Kære Hanne
SvarSletJa det smagte skam også godt, og det er en fordel ikke at blive rådvild, når sådan noget sker.
Knus
Vibeke
Kære Pernille
SvarSletJa jeg tror efterhånden også, at det er noget de fleste har prøvet, men det er irriterende.
Knus
Vibeke
Ha ha - vi er åbenbart rigtig mange i den klub :-)
SvarSletGlad for at høre, at jeg ikke er alene. Nu har jeg efterhånden lært det, men det tog godt nok mange, mange år. Jeg var altid sikker på, at jeg kunne se på kødet, hvad det var for noget, men det kan man altså ikke...
Kære Ellen
SvarSletDet kan man altså ikke, jeg har prøvet det flere gange, at man ikke bliver klogere, - ja det er faktisk for dårligt, eller er det fordi vi kan lide spændingen?
Knus
Vibeke