1. juni 2009

Nakkekotelet med pasta.


I dag stod aftensmaden på nakkekotelet med flødestuvet spinat blandet med pasta, og ristede champignon.
Jeg syntes ikke at det kræver nogen opkrift, da det er meget enkelt, men tag det som en ide.
I stuvningen havde jeg hvidløg, det klædte både pastaen og spinaten, jeg vendte også en tomat i stuvningen, tomaten var skåret i meget tynde både.

16 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Mums, det ser super godt ud. Hvad er det for noget pasta du har brugt?

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  2. Kære Malou
    Det er Tagliatelle, Det smager rigtig godt, mærket er Latini, du får pastaen i æsker. De fåes her
    http://www.bichel.dk/latini-taganrog-tagliatelle-p-542.html
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Uhm, en rigtig klassiker, og jeg kan mærke at jeg kunne spise det lige nu, selv om klokken kun er halv ti formiddag :-)

    Varme klem!

    SvarSlet
  4. Kære Vibeke.
    Tak for god inspiration til de nakkekoteletter der ligger og putter sig i min fryser.
    Håber du har haft en god pinse og nydt det viduderlige vejr..
    Sommerknus fra Ærø

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke

    Det ser rigtig rigtigt lækkert ud, jeg laver tit pastaretter og jeg er vild med det (uden kotelet) :)
    Knus og god dag

    SvarSlet
  6. Kære Madame
    Det er ikke altid, at kroppen ved hvad kl. er, så sult kan melde sig på de mærkeligste tidspunkter.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Kære Mette Lykke
    Selvfølgelig! og det smager da bare godt.
    Knus Vibeke

    SvarSlet
  8. Kære Pernille, pastaen kan sagtens stå alene!
    knus
    Vibeke

    SvarSlet
  9. Hej Vibeke.

    Her hos os er vandene delte.. Kæresten og jeg elsker nakkekoteletter. Ungerne derimod hader dem. Der er for meget fedt på siger de, og det er der jo egenlig også, men det er netop grunden til at de er så gode. Møre og saftige til forskel fra de almindelige af slagsen.

    Menuen ser som altid lækker ud og jeg bliver sulten lige på minutten. :-)

    Mange kærlige hilsener og rigtig god tirsdag til dig fra Henriette

    SvarSlet
  10. Kære Henriette
    Hvis man steger nakkekoteletterne først på panden og derefter sætter dem i ovnen, så er fedtet simpelthen smeltet af, men det kræver, at kødet kun bliver krydret, ikke vendt i mel eller andet, læg koteletterne på en rist over et fad, så kan du se, at fedtet ligger i fadet, iøvrigt, bliver kødet fantastisk mørt på denne måde.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  11. Ih tusind tak for tippet. Jeg panerer dem aldrig, men krydrer tilgengæld ganske kraftigt med alt muligt efter smag. SÅ den med ovnen er super her til os.

    Det må klart være løsningen på det problem. :-)

    Kram og kærlig hilsen
    Henriette

    SvarSlet
  12. Kære Henriette
    Lige netop, og det er jo noget billigere end alm. koteletter, hvilket ikke er uvæsentlig når man er så mange, som I er.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  13. God inspiration er altid en god ting - og du er superb til at inspirere til liige at give det velkendte en drejning - på den go'e måde :-)

    SvarSlet
  14. Kære Ellen
    Tak skal du have!
    knus
    Vibeke

    SvarSlet
  15. ÅRH, hvor ser det dejligt ud, mine tænder løber i vand, men gemmer lige ideen et par kilo endnu.
    Pasta og spinat med fløde er simpelthen MUMS.
    En god dag til dig
    Knus
    Manna

    SvarSlet
  16. kære Manna
    Ja og det kan sagtens stå alene.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!