10. juni 2009
Pasta med bacon
Dette er efter inspiration af Kulsvier pasta, men uden æg.
Kog pasta, jeg kogte makaroni
Steg nogle bacontern, tilsæt hvidløg efter smag, skær nogle tomat både ud og steg dem med for syrlighedens skyld, tilsæt fløde og parmesan og kog igennem.
Bland den kogte pasta i panden
tilsæt en spsk. skåret basilikum, vend rundt og øs op, riv parmesan over.
En hurtig, mættende og velsmagende pastaret.
Velbekomme!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Vibeke
SvarSletDen ser rigtig dejlig ud den pasta ret , jeg elsker pasta
Kan du have en god dag Vibeke
Kære Pernille
SvarSletja det var også dejligt og hurtigt, en gang imellem skal det bare gå stærkt, især når kræfterne ikke er, som de skal være, men i dag går det bedre, jeg har simpelthen fravalgt blodtryksmedicinen, den kan jeg ikke enes med, den gør mig så træt, at jeg ikke kan hænge sammen, så fra i dag, har jeg droppet den, og holder det, så ringer jeg til lægen i morgen, og fortæller ham, at jeg ikke vil have den medicin.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletLækkert som altid med pasta.
Du er altid god for en ny pastaret - dejligt!
Knus fra Hanne
Carbonara er bare så lækkert. Og så er det den eneste ret, John kan lave, men til gengæld kan han den også til fuldkommenhed.
SvarSletNemt, men dejligt :-)
Det ser rigtig lækkert ud! Jeg kan næsten dufte din ret bare ved at se på billedet :-)
SvarSletHa' en dejlig dag, klem!
Kære Hanne
SvarSletJa fantasien fejler ikke noget, så en ny ret i ny og næ, kan da let komme på tale, også med pasta.
Knus
Vibeke
Kære Ellen
SvarSletJa det var jo også den ret der var i tankerne, men jeg havde ikke lyst til æggene.
Knus
Vibeke
Kære Madame
SvarSletNoget med bacon, går man sjældent forkert med.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletMums, det er lige noget for mig. Bacon er fantastisk til pasta.
Kulsvier pasta? Det udtryk har jeg aldrig hørt før. Er den en slags Carbonara?
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJa det er Carbonara, retten har begge navne, jeg har altid brugt navnet Kulsviger pasta.
Jeg er ikke så vild med at komme æg i, smagen er bedre uden.
Knus
Vibeke