10. juni 2009

Pasta med bacon


Dette er efter inspiration af Kulsvier pasta, men uden æg.
Kog pasta, jeg kogte makaroni
Steg nogle bacontern, tilsæt hvidløg efter smag, skær nogle tomat både ud og steg dem med for syrlighedens skyld, tilsæt fløde og parmesan og kog igennem.
Bland den kogte pasta i panden
tilsæt en spsk. skåret basilikum, vend rundt og øs op, riv parmesan over.



En hurtig, mættende og velsmagende pastaret.
Velbekomme!

10 kommentarer:

  1. Vibeke

    Den ser rigtig dejlig ud den pasta ret , jeg elsker pasta

    Kan du have en god dag Vibeke

    SvarSlet
  2. Kære Pernille
    ja det var også dejligt og hurtigt, en gang imellem skal det bare gå stærkt, især når kræfterne ikke er, som de skal være, men i dag går det bedre, jeg har simpelthen fravalgt blodtryksmedicinen, den kan jeg ikke enes med, den gør mig så træt, at jeg ikke kan hænge sammen, så fra i dag, har jeg droppet den, og holder det, så ringer jeg til lægen i morgen, og fortæller ham, at jeg ikke vil have den medicin.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke

    Lækkert som altid med pasta.
    Du er altid god for en ny pastaret - dejligt!
    Knus fra Hanne

    SvarSlet
  4. Carbonara er bare så lækkert. Og så er det den eneste ret, John kan lave, men til gengæld kan han den også til fuldkommenhed.
    Nemt, men dejligt :-)

    SvarSlet
  5. Det ser rigtig lækkert ud! Jeg kan næsten dufte din ret bare ved at se på billedet :-)

    Ha' en dejlig dag, klem!

    SvarSlet
  6. Kære Hanne
    Ja fantasien fejler ikke noget, så en ny ret i ny og næ, kan da let komme på tale, også med pasta.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Kære Ellen
    Ja det var jo også den ret der var i tankerne, men jeg havde ikke lyst til æggene.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  8. Kære Madame
    Noget med bacon, går man sjældent forkert med.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  9. Kære Vibeke

    Mums, det er lige noget for mig. Bacon er fantastisk til pasta.

    Kulsvier pasta? Det udtryk har jeg aldrig hørt før. Er den en slags Carbonara?

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  10. Kære Malou
    Ja det er Carbonara, retten har begge navne, jeg har altid brugt navnet Kulsviger pasta.
    Jeg er ikke så vild med at komme æg i, smagen er bedre uden.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!