17. juni 2009

Smørrebrød med Roastbeef


Jeg havde lige bagt et rugbrød, (rystebrød) så i dag blev det til et stykke smørrebrød med
salatblad
Roastbeef,
remolade,
stegte løg,
syltet agurk,
tomater
og et spejlæg og
en tot brøndkarse

En gang i mellem er det dejligt med smørrebrød, og det er dejligt hurtigt, når kræfterne ikke vil være helt med.

14 kommentarer:

  1. Hvor ser det dejligt ud Vibeke

    Jeg har aldrig tænkt over at man kunne spise spejlæg oven på Roastbeef, jeg tror altså ikke at det er noget man gør her på Fyn :)
    men dejligt ser det ud.
    Jeg har hørt at Ida Davidsen skulle have lavet en smørrebrødsbog og jeg tror jeg skal op og se hvordan den ser ud :)

    Knus

    SvarSlet
  2. Det er en af mine yndlings..
    Spejlægget gør underværker.

    Pernille bogen har de i Superbrugsen på tilbud til 99,00.
    Ha´en god dag Vibeke, jeg håber at du er ved at komme til lidt kræfter igen.

    SvarSlet
  3. Hvor ser det dog indbydende ud - egentlig er et stykke lækkert smørrebørd bare så dejligt!

    Ha' en rigtig god dag, varme klem!

    SvarSlet
  4. Uhmmmmm, roastbeef med det dejlige tilbehør er min yndlingssmørrebrød. Egentlig er det tilbehøret, der gør det, synes jeg.Jeg har ikke prøvet spejlæg oven på, men kan godt forestille mig, det er lækkert. Det bliver et større måltid så.

    SvarSlet
  5. Kære Pernille
    Det med spejlægget, jeg har det med at tage nogle friheder i forhold til det normale, ligesom Ida Davidsen, hun finder også ud af hvad der smager godt, ser godt ud, og laver det.
    Jeg har vist nok en bog stående af denne fantastiske dame.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet
  6. Kære Mette Lykke
    Ja det smager bare rigtig godt.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet
  7. Kære Madame
    Jeg elsker et godt stykke smørrebrød, og jeg laver dem altid så store, at jeg kun kan spise 1 stk.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet
  8. Kære Betty
    Ja tilbehøret er vigtigt, og Roastbeef går man sjælden forkert i byen med, spejlægget, gør det til et helt måltid.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  9. Kære Vibeke
    Blev så fristet, at jeg straks kørte ud at shoppe, så aftensmaden bliver roastbeef med spejlæg, og ja så vil jeg også have en tot høvlet peberrod, men ellers som din menu. Glæder mig enormt til, at sulten melder sig, hvis jeg ellers ikke ser øjenlåg indefra.
    en god fredag til dig
    Knus Manna

    SvarSlet
  10. Kære Vibeke

    Som altid ser din mad skøn ud.

    God idé med spejlægget - det smager garanteret godt sammen med oksekødet.
    Knus og god weekend til dig.
    Hanne

    SvarSlet
  11. Kære Manna
    Det er dig velundt, god appatit.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  12. Kære Hanne
    Ja spejægget passer fint til/på.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet
  13. Kære Vibeke

    Det er vel nok en vidunderlig mad!

    Jeg havde nok aldrig selv fundet på at give et spejlæg til roastbeef :-)

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  14. Kære Malou
    Det smager rigtig godt, og er en god ide, og man kan nøjes med et stykke smørrebrød til sin frokost.
    Normalt steger jeg også selv løgene, men denne gang blev det de færdigkøbte.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!