Jeg havde lyst til fisk i dag, og det blev laks, grøntsagerne blev valgt, efter et kik i grøntsags skuffen
1 stykke laks uden skind lægges i et fad med
olie
forårsløg i 2 cm stykker lægges ved siden af laksen sammen med
½ løg i både,
cocktailtomater og
syltede grillede pebre, tilsæt
½ dl. hvidvin krydr med
salt
persille, læg
1 skive smør på laksen og et par klatter over det grønne:)
2 skiver citron, lægges på laksen
Sæt fadet i oven på 180 gr. i ca. 20 min.
Jeg havde nogle store kogte kartofler, som jeg delte, krydrede og satte ind i ovnen på et fad som havde fået lidt olie, men små aspargeskartofler ville også være lækkert.
Det smagte virkelig skønt.
Uha - sådan en portion kunne jeg nu godt sætte tænderne i. Skøn ret - og godt med noget fisk :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletDet var virkelig godt, der var en fantastisk smag, der kom ud af dette arrangement med grønt, vin og laks, citronskiverne gav det hele et ekstra pift.
Knus
Vibeke