Ja jeg ved godt, at jeg er gået lidt grassat med salat, og jeg forstår det faktisk ikke selv, men jeg har bare så megen lyst til salat, lige i denne periode, og så er der ikke så meget at gøre, så skal der bare salat på tallerkenen.
1 stk. andebryst ridses og krydres med
salt, og steges 5-7 min. på fedtsiden og 5 min. på kødside, hviler i 10 min.
Icebergsalat i strimler, lægges på en tallerken, derefter fordeles
små halverede tomater
agurk i halve skiver
avocado i tern
peber i ringe
1 løg i skiver
grønne asparges lige stegt på panden nogle få min. sammen med andebrystet.
Oliven
Dressing
olie
hvidvinseddike
krydderurtesalt
peber rystes sammen og fordeles over salaten
Andebrystet skæres i skrå skiver og lægges op ved salaten
Pynt
Balsamicomousse fordeles ganske let over hele salaten.
Server brød til!
Salater er bestemt heller ikke så ringe endda :-)
SvarSletJeg synes, sådan en salat er en god afveksling.
Kære Piskeris
SvarSletJa en salat er skøn, og jeg er i en periode, hvor salat betyder mere for mig end det nogensinde har gjort, jeg har næsten altid kunnet spise en lille sjat salat, men aldrig i større mængder, så jeg er selv noget forbavset.
Knus
Vibeke