7. april 2010

Salat med andebryst

Ja jeg ved godt, at jeg er gået lidt grassat med salat, og jeg forstår det faktisk ikke selv, men jeg har bare så megen lyst til salat, lige i denne periode, og så er der ikke så meget at gøre, så skal der bare salat på tallerkenen.

1 stk. andebryst ridses og krydres med
salt, og steges 5-7 min. på fedtsiden og 5 min. på kødside, hviler i 10 min.
Icebergsalat i strimler, lægges på en tallerken, derefter fordeles
små halverede tomater
agurk i halve skiver
avocado i tern
peber i ringe
1 løg i skiver
grønne asparges lige stegt på panden nogle få min. sammen med andebrystet.
Oliven
Dressing
olie
hvidvinseddike
krydderurtesalt
peber rystes sammen og fordeles over salaten
Andebrystet skæres i skrå skiver og lægges op ved salaten
Pynt
Balsamicomousse fordeles ganske let over hele salaten.

Server brød til!

2 kommentarer:

  1. Salater er bestemt heller ikke så ringe endda :-)

    Jeg synes, sådan en salat er en god afveksling.

    SvarSlet
  2. Kære Piskeris
    Ja en salat er skøn, og jeg er i en periode, hvor salat betyder mere for mig end det nogensinde har gjort, jeg har næsten altid kunnet spise en lille sjat salat, men aldrig i større mængder, så jeg er selv noget forbavset.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!