Så er jeg atter klar til at blogge, jeg har fået lyst til igen at eksperimentere, tage billeder, og skrive ned hvad det er jeg gør!
En stor kartoffel vaskes og skæres i både, vendes i olie og krydres med salt, peber, paprika og tørret oregano. Sættes i ovnen i et ovnfast fad på 170 gr.
1tyk svinekotelet lav en lomme fra bunden på koteletten, krydr med salt og
peber
1 fed hvidløg i skiver kommes i kotelet lommen, sammen med
persille, øverst lægges
2 tynde skiver citron, koteletten krydres med
salt
peber og
paprika, samt
citronsaft og lægges på en pande, med
lidt olie, og ristes 10 min. på hver side, ved ikke for stærk varme, de skal jo ikke være sorte.
1 rødløg skæres i både
2 fed hvidløg uden skal, samt
2 tomater i både, og kommes i panden, krydr med
salt og
peber, samt
lidt, men god balsamico,
læg nogle friske krydderurter ved grøntsagerne, jeg brugte
persille, oregano og rosmarin
Sæt panden ovnen på 170 gr. i ca. 20 min.
Og så er det blot at arrangere, og væsken fra panden hældes over koteletten.
Det smagte vidunderligt og var en dejlig start, efter min blogpause.
Mmm - fyldte koteletter er en god ting! Spiste du også citronskiverne?
SvarSletKære Piskeris
SvarSletJa, jeg elsker citron, så det kunne jeg slet ikke lade være med, og nu var det øko, men jeg tror, de fleste vil tage dem ud!
Knus
Vibeke
Lækkert, Vibeke, men kommer koteletterne også i ovnen eller det kun grøntsagerne?
SvarSletKære Lene
SvarSletDet hele kommer i ovnen, jeg stiller min stege/sauterpande direkte i ovnen, men kan din pande ikke tåle det, så hæld det hele op i ildfastfad, gerne forvarmet, så man ikke stopper stegningen.
Knus
Vibeke
Interesting for)) ff
SvarSletBeautiful post, great ))
SvarSletGood article. Thank you.
SvarSlethttp://valium.blog.com/2011/01/04/buy-valium-online
Mm, its fantastic-/
SvarSletThank you!!! You often have interesting posts! They put me in good spirits )
SvarSletThis is wonderful blog. I love it.
SvarSletGood article. Thank you
SvarSlethttp://ordererimin.putblog.com/2011/01/10/4/
kiev escort girls ))
SvarSlet