28. april 2010

Det kalder jeg en gave!

For nogen tid siden bestilte jeg magasinet "Gastro", et magasin om mad og vin.
For at finde ud af, om magasinet sagde mig noget, tog jeg et abonnement, som lød "Få 4 numre af gastro + 2 osteknive fra Zwilling for kun 199 kr."

Magasinet lever fuldstændig op til, hvad jeg forventer mig af et mad og vin magasin, faktisk er jeg blevet meget begejstret, så jeg havde bestemt, at det skulle være et af mine magasiner i fremtiden, og så havde jeg faktisk glemt alt om osteknivene, men i dag kom de, knivene - og det kalder jeg en gave, de er smukke, dejlige at holde, virker, og vil se fantastisk ud på et ostebord, for det er der, sættet hører hjemme!

14 kommentarer:

 1. Kære Vibeke, ja uha de ser virkeligt flotte ud, og jeg er vildt ebnovet over at der kan fås så fine ting som ekstra når man tegner abb.

  Tillykke med dem.

  Den med de runde huller?? Hvordan funker den??

  Knus Henriette;)

  PS: Så du de sjove billeder jeg postede den anden dag om Cupcake som hund? Han er altså i en klasse for sig hihi

  SvarSlet
 2. Kære Henriette
  Hullerne i klingen forhindrer at osten klistre fast på kniven.
  Man kan også komme kniven i varmt vand, det hjælper også mod det osteklisteri.
  DeT er nogle herlige billeder af Cupcake, jeg var lige omme og kikke, fantastisk hvad de dyr bringer af grin og glæde.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Det var jo skønt - et godt magasin, der lever op til dine forventninger OG nogle lækre knive :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det et lækkert sæt.
  Jeg kan godt forstå, at du vil holde det magasin, når det så ovenikøbet svarer til forventninger, så kan det næsten ikke være bedre.
  En rigtig dejlig dag til dig.
  Knus

  SvarSlet
 5. Det er da utroligt billigt, en skam at man ikke kan få sådan et abonnement sendt til udlandet (uden at betale en bondegård for det ;-)

  SvarSlet
 6. Kære Miri
  Jeg havde faktisk glemt de knive fordi, at først får man bladet og der er en opkrævning med, den blev betalt rimelig hurtig, og så er der gået tre uger, tror jeg, så knivene var da bare ikke på min harddisk mere, jeg var jo interesseret i bladene, så da knivene kom i postkassen i dag, blev jeg noget paf indtil, at jeg kom i tanker om, hvordan det hang sammen, jeg måtte endda ind og tjekke på deres hjemmeside, for at se om jeg huskede rigtigt.
  De er bare flotte og en ordentlig kvalitet.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Kære Annette
  Bladet/magasinet er dejlig anderledes end mange andre "madblade", der er gode artikler og spændende opskrifter, som godt kan udfordre en til, at prøve noget nyt.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 8. Kære Lene
  Da jeg boede i Spanien holdt jeg et spansk madmagasin, jeg tror, at de ligger i en samlemappe her i huset et sted, jeg brugte dem til, at lære lidt om spansk mad, og det var ikke så tosset.
  Har du ikke noget familie eller venner her i DK? det er da en mulighed til at få fat i magasinet.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Det er en virkelig lækker gave, der fulgte med prøvenumrene - det fine sæt skal du nok få meget glæde af. Jeg synes også bladet lyder rigtig spændende.

  Klem og ha' en dejlig aften, Vibeke!

  SvarSlet
 10. Kære Madame
  Sættet er flot, og lækker at have i hånden.
  Magasinet er spændende, jeg glæder mig allerede til næste nr.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 11. Så skal der spises ost ;-)

  Jeg har abonnement på bladet og har fået det tre gange nu. Det ærgrer mig, at vin fylder så meget i bladet, for det er på et så højt og internt niveau, at jeg ikke rigtig får noget ud af det.

  Til gengæld er det generelt rart med lange og dyberegående artikler. Der er rigtig meget namedropping og indforståethed i bladet, og jeg tror, at det på længere sigt vil få mig til at miste interessen, men lige nu nyder jeg, at der er en god blanding af danske og internationale restauranter og madretninger i bladet.

  SvarSlet
 12. Kære Piskeris
  Jeg er faktisk glad for hele magasinet!
  Men det er nu maden der betyder mest for mig, de nye måder at kreere på, er jeg vild med, jeg har såmen fået fat i nogle ting og sager, så jeg kan "efterabe" dem lidt:)
  Artiklerne bliver slugt, ganske enkelt.
  Jeg elsker, et enkelt glas rigtig god vin, (Jeg skal passe på, - på grund af medicin) så når jeg skal have vin, så skal det virkelig være godt, så jeg får også lidt ud af den del, og ved da også lidt i forvejen, det hørte til, da min mand og jeg havde restaurant.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 13. Det er nok fordi jeg er for nærig til at så sendt blade ned, portoen er jo snart lige så dyr som bladet. Når jeg er hjemme plejer jeg at fylde kufferten op med læsestof.

  SvarSlet
 14. Kære Lene
  Ja det er vel en dyr spøg, at få blade herfra, postvæsnet ved godt hvad de vil have.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!