4. april 2010

Kyllingebryst med pasta og basilikumsauce

Jeg er ikke til påskefrokoster og lignende, i det hele taget, er det meget få traditioner, jeg har taget til mig, og min påskemenu er ikke lam, lam spiser jeg på alle tider af året, bare det er dansk, men idag skulle jeg have kylling.

1 stk. kogt eller stegt kyllingebryst uden skind.
olivenolie
1 stk. finthakket løg
2 fed hakket hvidløg
1 dl. hønsefond
1 dl. fløde
1 dl. cremefraiche 18 %
Masser af basilikum grofthakket
lidt chiliflager
1 spsk. citronsaft
salt - peber
Bland fløde og cremefraiche. Svits let løg og hvidløg i olien og tilsæt hønsefond, kog igennem, tilsæt flødeblandingen. Kog op og tilsæt resten af ingredienserne, kom det kogte kyllingebryst i saucen, lad saucen simre 15 min. Smag til med salt og peber.
Kog pasta
Bland pastaen med det halve af saucen, og kog det igennem.
1 stor kop ærter tilsættes i resten af saucen med kyllingebrystet varm op og server,
evt. med tomatsalat

6 kommentarer:

  1. Jeg har også hatt kyllingbryst i dag! Steker de i ovn, dekt med litt fløte, creme fraiche og brie. Deilig salat til og et glass spansk rødvin.
    Deilig!

    SvarSlet
  2. Kære Randi
    ja det er skønt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Uhm alt det lækre du har fået kokkereret siden jeg sidst var forbi. En God Påske til dig søde Vibeke. KNUS♥

    SvarSlet
  4. Kære Tina
    Tak lige måde.
    Ja der er da kommet mad på bordet, næsten hver dag, men Påsken har jeg ikke gjort noget ud af rent madmæssig!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke
    Basilikum er bare så dejligt. Jeg glæder mig til, at vi igen kan få drivhuset fyldt med friske basilikumplanter:)
    Knus Hanne

    SvarSlet
  6. Kære Hanne
    det er en af de krydderplanter jeg er mest vild med.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!