6. april 2010

Den skønneste oksebøf med Ratatouille

I dag skulle der en ordentlig bøf på bordet, mør og lækker!

Ratatouille

1 stort løg i smalle både
3 tomater i både
2 store pebre i ringe
2 fed hvidløg i skiver
salt
peber
olie
balsamico
ovenstående blandes i et fad og sættes i ovnen på 190 gr. i ca. 3 kvarter, bland
grovhakket Basilikum rundt i fadet

1 stor skive oksefilet ca. 250 gr. krydres med
salt og
peber, og ristes på stegespanden 1 min. på hver side.
Sammen med nogle kogte kartofler der er krydret som man har lyst til.
Bøffen og kartoflerne kommes op i et fad og kommer i ovnen i 10 min sammen med ratatouillen.
Bøffen vil da se sådan ud.Så er maden klar.

6 kommentarer:

  1. Uhm, det sætter gang i mundvandet, selv om jeg slet ikke er sulten nu.
    Lene

    SvarSlet
  2. Kære Lene
    Ja det har vist ikke noget med sult at gøre, mundvand lever sit eget liv:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Nogen gange bilder jeg mig selv ind at jeg godt kunne blive vegetar for jeg er meget glad for grøntsager, men nej når jeg ser sådan en god bøf så ombestemmer jeg mig ;-)

    SvarSlet
  4. Kære Lene
    Ja lige sådan har jeg det også, jeg mener også, at jeg kan godt leve af grøntsager, især lige på det tidspunkt, hvor det hele vælter op i haven, men en bøf kan altid friste, så vegetar bliver jeg sikkert aldrig.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke
    Så fik du din bøf:) GUF!!
    Knus Hanne

    SvarSlet
  6. Kære Hanne
    Ja, og det var din skyld, at det blev en nødvendighed, du havde fristet mig på din blog:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!