17. april 2010

Går du op i dit tøj?

Jeg elsker tøj, især efter jeg er blevet enke, er interessen blevet næsten, som i min yngre dage.
I mange år arbejdede min mand og jeg som ”gale”, og spiste meget uregelmæssig, - man skal ikke tro, at fordi man har valgt, at restaurationsbranchen skulle være ens levevej, at man så kan overholde spisetider, det kan man ikke, og slet ikke som selvstændig, - selvfølgelig interesserede jeg mig for mit tøj, men det kom noget langt nede på listen af vigtige ting, måske fordi, at der var kommet lidt for meget på sidebenene:-) sikkert på grund af de uregelmæssige spisetider, - for når tøjet ikke vil sidde, som man nu mener det skal, så kan det let blive noget af en pestilens, at købe nyt.
Nu er jeg ikke længere så godt polstret, så nu sidder tøjet som jeg vil, at det skal, så interessen er igen i fuld flor, og det kan selvfølgelig være både godt og dårligt, godt fordi, at det giver selvtillid, og det er meget vigtigt, især når man bliver ældre, og det almindelige forfald ikke kan skjules uden, af man frekventerer plastikkirurgen, og det har jeg ikke planer om, dårligt - fordi det ikke ligefrem er billigt, for jo ældre man bliver, jo bedre kvalitet forventer man, sådan er det i hvert fald for mig, jeg er blevet vild med skønne stoffer og skønt strik.
Hvordan har du det med dit tøj!

Billederne er fra min ynglings tøjbutik på nettet Peter Hahn

14 kommentarer:

 1. De fleste unge kvinder interessere sig meget for deres tøj og jeg er heller ikke en undtagelse:)
  Mit tøj er sjældent særligt dyrt, for med en elevløn kommer man ikke særligt langt, så det er mest H&M og Vero Moda jeg kigger i...
  Jeg synes, at det er så dejligt at se når voksne damer klæder sig flot og efter deres alder, for bar fordi man får en rynke eller 3 kan man stadig se helt fantastisk ud..

  SvarSlet
 2. Kære MissMuffin
  Selvfølgelig kan du med en elevløn ikke bruge en masse på tøj, men jeg har lagt mærke til det du viser på bloggen, og det her set dejligt ud, og passer selvfølgelig til en ung pige.
  Jeg finder også af og til lidt hos H&M, især bluser, som jeg ikke forventer holder mere end en sæson.
  Det jeg køber af dyrere ting, skal være i en stil og kvalitet, som ikke er færdig i løbet af en sæson.
  Jeg elsker når jeg foreks. køber lange bukser, som sidder perfekt, og ikke skal lægges op, og det kan jeg ved det firma som jeg har lagt link til, de har indset, at kvinder har forskellig højde:) det ville jeg ønske, at flere ville finde ud af!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Jeg elsker også tøj :W Jeg handler en del ved Bonaparte og H & M, lidt ved Esprit og ellers i butikker hvor jeg lige falder over noget. Tror lige jeg vil se på dit link. God lørdag aften. Knus Anette

  SvarSlet
 4. Spændende og interresant emne, Vibeke. Jeg byder ind med at...
  Ja, det gør jeg bestemt, jeg køber en del tøj, ofte lidt dyrere mærkevarer der kan holde mere end en sæson, men ind i mellem billigt i H&M og Zara osv, og blander det glad og gerne.
  Selv om man måske ikke altid kan de det :-)), så er det som regel velovervejet hvad jeg har på. Det er vigtig for mig at føle mig godt tilpas i tøjet, og jeg er vild med at sætte forskellige ting sammen, så lokket sidder lige i øjet... i hvert fald i mit øje :-))
  Jeg elsker at "finde" tøj i skabet, som jeg havde glemt jeg havde, og bruge det igen, med helt andet tilbehør, end da det var i brug for 2-3 år siden.
  Ha' en god lørdag Vibeke

  SvarSlet
 5. Kære Anette
  Det gode ved det firma er, at jeg bestiller, de sender, jeg prøver og ser om det var det, jeg havde forventet, hvis det er, så betaler jeg, er der noget som jeg ikke syntes er det rigtige, retunerer jeg.
  Der er ikke noget med dankort eller visa, du betaler først når du har prøvet og godkendt det, det kan jeg godt lide.
  H& M har noget et ligende system, hvis man køber på faktura.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Kære Inge
  Jeg kan også godt lide at blande, men jeg er vist lidt konservativ i mine sammensætninger, jeg elsker en flot helhed, jeg har som regel nogle bluser og toppe i sæsonens modefarver, det er der jeg bruger H&M, de har da virkelig smarte ting til en billig penge.
  Peter Hahn bruger jeg til de dyrere stykker tøj, som bare skal være i orden og i god kvalitet, og til kashmir, som så absolut er både min kærlighed og min rædsel, jeg elsker det bløde strik, og jeg hader når det skal vaskes.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Jeg kan godt lide tøj... Men jeg kan ikke gå i det, som jeg allerbedst kan lide... For det har jeg ikke kroppen til...

  Men jeg får det bedste ud af mine deller og finanser... Køber ikke dyrt mærketøj.. Er simpelthen for nærig....

  Bare det sidder pænt, og har den rigtige farve.. SÅ er jeg glad..

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 8. Kære Marianne
  Du har jo stadig nogle børn du også skal tænke på, så er der altså grænser for, hvor meget man kan bruge på sig selv.
  Hvis du føler dig godt tilpas i det tøj du køber, så er det rigtigt for dig, og så er det ligegyldigt om det er dyrt eller billigt.
  Det handler vel om, hvad man selv føler sig godt tilpas i!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Jeg tror at de fleste kvinder interessere sig for deres tøj. Jeg køber en hel del, det kan både være dyrt og billigt, i går var det hos H & M hvor jeg lige faldt over den skønneste tunika. Jeg har desværre en forkærlighed for hvidt tøj så det hænger der en del af i skabet.
  God søndag til dig

  SvarSlet
 10. Kære Pernille
  At de fleste kvinder interesserer sig for tøj, er jeg ikke i tvivl om, men det jeg tænkte på, var om det bliver mere eller mindre, jo ældre vi bliver, - for mit vedkommende er det blevet mere.
  Ang. hvidt tøj, det har jeg stort set opgivet, jeg bliver så bleg, da jeg er for lidt i solen, men det kan jo ændre sig.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 11. Jeg elsker den nye tunika-mode, Vibeke - jeg synes, den er flot til kvinder :-) Jeg går ikke så meget op i mærker, men køber, når der er noget, jeg absolut må eje og også gerne på det lækre loppemarked i Holte.
  Klem til dig :-)

  SvarSlet
 12. Jeg ville så gerne sige, at tøj ikke interesserer mig, og det er da også kun en halv løgn :-)
  Selvfølgelig vil jeg ikke ligne jeg-ved-ikke-hvad, tøj har aldrig været noget, der interesserer mig specielt meget - måske fordi jeg ikke er så velbegavet, hvad stilsikkerhed angår.
  Men når Charlotte tager sin mor med i byen og giver hende gode råd omkring tøjkøbene - ja, så taber jeg lige pludselig fem-syv kilo rent visuelt bare ved at købe det rigtige tøj. Det er jo fantastisk!

  SvarSlet
 13. Kære Ellen
  Ja det er rigtigt, - det rigtige tøj, kan gøre en stor forskel visuelt, dejligt - at din datter kan hjælpe!
  Den største fejl man gør, hvis man er blevet lidt erotisk buttet, er at hoppe i alt for store tshirts og den slags, jeg ved det, jeg har prøvet det, da jeg var lidt:) større, og det blev man nu ikke mindre af, tværtimod.
  Nu er problemet løst, jeg vejer det jeg vil veje!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 14. Kære Madame
  Ja det er en af de ting, jeg ikke kan gå med, jeg ser forfærdelig ud med en tunika, men sådan er vi så forskellige, jeg kommer til at se større ud end jeg er, og det har jeg ikke lige lyst til, når jeg ved, at jeg har smidt omkring små 40 kg, og sluppet rimelig godt fra det uden overskydende hud, fordi det har taget meget lang tid at tabe de kg.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!