23. april 2010

Oksebøf med skønne krydrede grøntsager

Jeg skulle bare have et eller andet, i en fart, for jeg er blevet fanget af bogen "Kvindernes Krig" af Anne-Cathrine Riebnitzsky og læste til kl. 19.30, og jeg ville jo også se All Stars på 2eren, så nye udenlandske kartofler blev sat over i en gryde,
1 rødløg i smalle både
1 fed hvidløg i skiver
5 tykke skiver courgette
2 blommetomater i både
1 snackpeber i skiver ristes let i noget olie
1 oksebøf lægges på panden sammen med grøntsagerne, det hele krydres med salt og peber
grøntsagerne desuden med chiliflager, vend bøffen og hæld lidt god balsamico over grøntsagerne, ca. 2 cl.
Når bøffen har fået nok tages den af panden, det samme med grøntsagerne, smid nogle friskkogte kartofler på panden og lad dem lige riste lidt.Arranger og server,
Det blev godt nok lavet i en fart, men det blev bare rigtig godt!

4 kommentarer:

  1. Nemt og super lækkert.
    Jeg købte i dag en oksefilet på 3½ kg for 300 kr..
    Noget af den vil jeg spære ud til bøffer og så kan der blive en god steg også.. At det jeg skære forkert kan blive til en super god skipperlabskovs..
    Jeg håber du har det godt fortiden søde Vibeke, jeg bliver altid så glad for dine hilsner og kommentare på min blog.
    Knus suser fra Ærø til Als.

    SvarSlet
  2. Kære Mette
    Det var sørme billigt for en hel filet, der er til mange middage.
    Jeg har det rimeligt, så der skal ikke klages.
    Knus fra
    vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke
    Jeg ved lige præcis, hvor lækkert de grøntsager smager. Det kan simpelthen fornemmes af billedet :) Det er den absolut bedste måde - i mine øjne - at få grøntsager på.
    Knus Hanne

    Og nyd dine blogfrie dage - dem har man nemlig brug for ind imellem:)

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    Det var dejligt med en pause.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!