9. april 2010

Stegt flæsk og kartoffelsalat

Dagens ret var nem, og så smagte den skønt!

Flæsket krydres som man nu kan lide det, i en plasticpose kom jeg
olie
salt
peber
oregano, kødet kom i posen, så olie og krydderier fordelte sig på kødet,
som blev lagt på en rist over et fad, og sat i en 200gr. varm ovn, indtil det så sprødt og lækkert ud.
Til kartoffelsalaten havde jeg kogt
aspargeskartofler, pillet dem, og ladet dem afkøle lidt, inden de blev skåret i passende stykker
hakket løg
halverede sherrytomater
agurker i pinde
hvidløg hakket det hele blandes i en
Dressing
af 3 dele Græsk Yoghurt og
1 del majonæse krydret med
salt
peber
lidt citronsaft og
oregano
Pynt
Forårsløg skåret i små stykker og
lille tomat i både

Ja så er maden klar, kan du lide oliven, - så smager det dejligt til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!