Jeg forkælede mig selv i dag!
En mere enkel og velsmagende pastaret findes nok ikke!
Ostefyldte friske pasta
Friske eller Konserverede trøffel
smør
¼ l piskefløde
½ knust fed hvidløg
Smelt smørret og vend hvidløget heri og kom piskefløden i og lad den koge lidt. Smag saucen til med salt og peber.
Kog pastaen, Hæld vandet fra pastaen og hæld pastaen over i saucegryden. Bland det rundt.
Anret pastaen på en varm tallerken og husk mandolinen til, at rive trøffel over retten:)
Kære Vibeke
SvarSletJeg har stadig tilgode at smage trøfler ... en dag er jeg nødt til at flotte mig og købe en.
Jeg har slet ikke en forestilling om smagen ...
Knus Hanne
Kan man sige andet end; MUMS :-)
SvarSletKære Hanne
SvarSletDet er ikke så svært at få fat i trøffel, kik i min liste over madbutikker på nettet, og klik ind på Trøffelhuset.
Det er svært at beskrive smagen, det er noget man skal prøve.
Knus
Vibeke
Kære Miri
SvarSletJa det var så skønt.
Knus
Vibeke