Jeg havde lyst til salat i dag, og det skulle være med kogt kyllingebryst.
Jeg havde lidt kamp med dressingen, den blev noget sur, men det reddede en anelse blommesirup, og så blev den bare god.
Et kyllingebryst blev kogt i lidt hønsefond, dvs. det blev kogt 3 min. og trak så færdig i fonden, så det var dejlig saftig.
Salaten blev sat sammen af
Hjertesalat
blommetomater i både
gourget i skiver skåret i kvarter
Agurk skåret med en kartoffelskræller
Rød peber i strimler
rødløg i ringe
grofthakket basilikum og persille til pynt.
Dressing blev rystet sammen af olie, balsamico, sennep, salt, peber og blommesirup.Det blev arrangeret og nydt, det var dejligt sommerligt!
Kære Vibeke, det er ikke ret længe, du lader kyllingebrystet koge. men så trækker det bagefter i kogevandet? hvor længe?
SvarSletJeg synes nemlig nemt det kan blive tørt. Men nu vil jeg prøve din metode
Kære Betty
SvarSletKyllingebrystet er jo i fonden, mens jeg varmer den op, derfor den korte tid, mit kyllingebryst lå i fonden en ½ time efter blusset blev slukket.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletUhm, det er en dejlig salat. Jeg har forsøgt mig med at lave kyllingebryst i fond på den måde - men i mikroovnen. Det virker også fint.
Dejligt at du også har meldt dig til Madbevægelsen :-)
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletJeg kan godt forestille mig, at mikroovnen kunne gøre gavn i den forbindelse, - jeg har en, men jeg har ikke sat den til strøm:)
Jeg syntes, at Madbevægelsen er et godt initativ, og er vi mange nok, kan det blive ret spændende!
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletHvor ser din middag altså lækker og sommerlig ud. Jeg har alle ingredienserne og slipper nu for at spekulere på morgendagens middag. 1000 tak for opskriften
Knus
Manna
Kære Manna
SvarSletJamen det glæder mig, at du ikke skal spekulere på morgen dagens menu:)
Det var også bare godt!
Knus
Vibeke