11. juni 2010

Kyllingekødsauce

Jeg havde en pakke hakket kyllingekød, som skulle bruges, og det blev til en gang kødsauce.
I noget olivenolie ristes
masser af løg,
et par fed hvidløg
bacon i tern,
små klumper af det hakkede kyllingkød
røde pebre i strimler,
2 tomater i små stykker, og krydres med
salt
peber
chili, tilsæt
1 spsk. tomatpure og
½ l. hønsefond lad det simre i 15-20 min. rund af med
fløde.
Jeg havde lyst til kartofler, men pasta eller ris havde også været perfekt.

2 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Lækker ide at lave kødsauce med kyllingekød. Hvor køber du hakket kylling?

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  2. Kære Malou
    Jeg køber det i Rema 1000, det er altid i orden.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!