4. juni 2009

Drøm: Kalveschnitzel Gordon bleu. Fakta: Krebinet


Hvordan går det så lige til?
Jo det sker, når man ikke skriver på sine poser inden man smider dem i fryseren, og det har jeg faktisk rigtig godt af, for så kan jeg lære det!
Nå, - jeg opdagede det selvfølgelig meget hurtig, men tænkte, at det måtte blive sådan.
Så dagens middag blev:
Krebinet med stegte asparges og pasta vendt i tomatpesto, lavet af soltørrede tomater,
Menuen kræver vist ikke nogen opskrift, men det er jo en ide, til den dag man får flæskefars eller blandet kalv og flæsk op af fryseren.
Aspargesene blev stegt samtidig med krebinetten, på samme pande, og de blev bare gode.
Da krebinetten og aspargesene var færdige blev de taget af panden, og 1 tomat i både, blev smidt på panden, sammen med 2 spsk. tomatpesto, og lidt vand fra pastagryden og da det var kogt igennem tilsatte jeg en masse basilikum og pastaen blev vendt i.

12 kommentarer:

  1. Kære Vibeke.
    Jeg tror altid på at jeg kan huske, hvad der ryger i fryseren, men nej !!
    Krebinet har jeg også fået i dag, med spidskål og kartofler...
    Smil herfra.

    SvarSlet
  2. Kære Mette Lykke
    Det smager jo også godt, men det er irriterende, når man "dummer" sig gang på gang.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Hehe - den fejl med poserne har jeg også lavet et par gange. Jeg har lovet mig selv, at jeg skal blive bedre til enten at skrive på poserne, eller på anden måde lave en ordning, så jeg er helt sikker på, hvad der er i dem.

    Men du fandt da en god løsning :-)

    SvarSlet
  4. Piskeriset
    Det er da irriterende, når man har sat næsen op efter noget andet, men skidt, det var en lærestreg.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke

    Ha ha, det stunt har jeg også lavet :-)

    Men det var da noget super lækkert du fik lavet alligevel. Mums :-)

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  6. Kære Vibeke
    :-D Det kender jeg godt... og man bliver SÅ irriteret på sig selv. NÅ, men det lærer vi nok aldrig helt;o)
    Du fik da ellers noget lækkert ud af den forkerte pose kød. Får virkelig lyst til sådan en lækker krebinet - noget som vi får yderst sjældent.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  7. Jeg tror at vi alle har prøvet det med poserne... griner !

    Men hvor ser det dejligt ud !

    Knus

    SvarSlet
  8. Kære Malou
    Ja det sker af og til, den værste var da min mand mente vi skulle have en engelsk bøf, og havde taget kødet frem, og da det var næsten tøet, så var det lever, og selv om vi begge elskede lever, så var det nu ikke lige det vi havde sat næsen op efter, men det blev lavet og min mand var glad og tilfreds med resultatet, -- i meget lang tid, blev der skrevet på poserne.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet
  9. Kære Hanne
    Ja det smagte skam også godt, og det er en fordel ikke at blive rådvild, når sådan noget sker.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  10. Kære Pernille
    Ja jeg tror efterhånden også, at det er noget de fleste har prøvet, men det er irriterende.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  11. Ha ha - vi er åbenbart rigtig mange i den klub :-)
    Glad for at høre, at jeg ikke er alene. Nu har jeg efterhånden lært det, men det tog godt nok mange, mange år. Jeg var altid sikker på, at jeg kunne se på kødet, hvad det var for noget, men det kan man altså ikke...

    SvarSlet
  12. Kære Ellen
    Det kan man altså ikke, jeg har prøvet det flere gange, at man ikke bliver klogere, - ja det er faktisk for dårligt, eller er det fordi vi kan lide spændingen?
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!