14. december 2009
Okserulle med mozzarella og skinke
Pr. pers.
Stor tynd skive af okseinderlår
1 skive lufttørret skinke
2 salvieblade
1 skive bøffelmozzarella
Læg skinken på kødskiven og en skive mozzarella samt nogle blade af salvie krydr med salt og peber og rul skiven sammen, fra den ende med mozzarellaen, luk med en tandstik.
4 -5 champignon i kvarter, de fik lige et klem citron
1 løg i halve ringe
1 stor tomat i små stykker
Kødet lægges i en sauterpande (der kan komme i ovnen), og ristes så det får lidt farve, løg tilsættes og derefter champignon og tomat
Krydr med salt, peber, paprika og chili, lad det stege lidt,
en stor tsk. tomatpure tilsættes
en kvist rosmarin lægges over kødet sammen med
3-4 fed hvidløg og læg låg på, og sæt panden ind i en 180 gr. varm ovn i 1½ time.
Jeg stegte 4 ruller, fordi at jeg ville have noget til fryseren, og fordi at jeg havde glemt dem i køleskabet, men grøntsagerne er beregnet til en pers.
Jeg fik krydrede kartoffel både til, som kom i ovnen den sidste halve time, og derudover kogte jeg nogle friske grønne bønner.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det er sjovt, jeg lavede okseruller i lørdags. Jeg gad godt have haft din opskrift inden. :-)
SvarSletjeg er ikke kommet igang med at sætte retten ind i ovnen, men det vil jeg prøve
Kære Betty
SvarSletDet er dejlig nemt, når man bruger ovnen, så passer det faktisk sig selv.
Knus
Vibeke
Hvis jeg spiste oksekød- ville jeg helt sikkert elske denne ret :-)
SvarSletMums hvor lækkert. Den opskrift skal jeg huske.
SvarSletUhm, en dejlig ret, som vi ville fryde os over at spise hjemme hos os.
SvarSletTak for opskriften, Vibeke!
Kære Miri
SvarSletDu kan lave det samme med kyllingbryst, bare flæk det, skær det ikke helt over, kun så det bliver dobbelt så stort.
Knus
Vibeke
Kære Karin
SvarSletDet var virkelig godt, så gem opskriften!
Knus
Vibeke
Kære Madame
SvarSletJa det tror jeg I ville nyde.
Knus
Vibeke