1. december 2009
Oksesteak med stegte grøntsager og dobbeltbagt kartoffel
I dag blev det til en oksesteak med stegte grøntsager og dobbelt bagt kartoffel.
Start med kartoflerne
1-2 store kartofler skæres over og sættes i ovnen på 200 gr. i ca 30 -40 min. tag dem ud og pil skallen af, mos dem med
1 stor spsk.smør
salt
peber
oregano
chili
paprika og
1-2 finthakkede hvidløgsfed, kom mosen i en skål, læg
lidt smør på toppen og sæt skålen i ovnen i 15 min. på 220 gr.
Krydr en steak med salt og peber og steg den på panden 2-3 min. på hver side, læg bøffen til side, dækket til.
! løg grovskåret og
2 halverede blommetomater og
6 -8 bjælker af Courgette
Steges i lidt olie på panden, i 5 min. krydres med salt, peber, og basilikum.
Arranger det hele på en tallerken
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Den dobbelte bagte kartoffel må jeg prøve Vibeke.
SvarSletVi gik igang med min venindes flytninge i går og jeg er sikker på at der kommer mange middage for os to her fremover, jeg vil helt klart hente inspiration her hos dig, det er nu engang sjovere at lave mad til to end en :)
Knus og dejlig dag til dig
Kære Pernille
SvarSletJa det er sjovere at lave mad til to!
Den dobbelt bagte kartoffel er faktisk rigtig god, jeg brugte den i min restaurant før i tiden, og folk var vilde med den.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletDet lyder lækkert med de dobbeltbagte kartofler. Jeg har et par gange lavet bagt kartoffelmos med bagte kartofler - det giver en særlig smag til mosen. Lækkert.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa det er rigtig godt, og det at man kan krydre som man vil, gør det ekstra interresant.
Knus
Vibeke