10. december 2009

En hurtig tallerken med steak

I dag er jeg træt, - vi, min svigersøn, min veninde og jeg, har været på indkøbstur til Tyskland, så det blev til en hurtig, men lækker tallerken.
På tallerkenen var en tynd steak med bløde løg, tomatskiver, agurkeskiver og grov Ciabatta lignende brød.

De eneste krydderier der blev brugt, var salt, peber samt lidt skåret frisk basilikum
Det smagte skønt, og var lige hvad jeg kunne overkomme at tilberede.

8 kommentarer:

  1. Det er muligt, det er hurtig mad, men det ser dælrasme godt ud :-)

    SvarSlet
  2. Kære Piskeris
    Ja, - det blev ikke værst:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke

    Orv, det ser dejligt ud. Jeg trænger også snart til en bøf efter alt det hersens julemad.

    Knus
    Malou

    SvarSlet
  4. Mmmm det ser lækkert ud. Det gjorde hvidkålen også men kartofler til? Det bruger vi ikke her- til gengæld mangler du da kanelsukker og god sennep. Det bruges heroppe til stuvet hvidkål- ;-))

    SvarSlet
  5. Kære Malou
    Vi havde købt en oksefilet, og det skulle selvfølgelig pakkes til fryseren, men så fik jeg lyst en en skive, da jeg ved gud ikke, havde store kræfter at gøre med, så det blev bare en lynhurtig tallerken, men smagen fejlede ikke noget, det var perfekt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  6. Kære Karin
    Ja smag og behag er forskellig, jeg bruger stuvet hvidkål som tilbehør, og derfor også kartofler, andre bruger kålen som hoveddelen til et eller andet kød, og undlader kartofler, og den med kanelsukker, kan jeg bare ikke spise, sennep kunne der godt have været på tallerkenen, men medisteren smagte så godt, at det kunne undværes.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Sådan en god steak har tit kun brug for lidt salt og peber. Ser lækkert ud. KNUS

    SvarSlet
  8. Kære Tina
    Ja lige nøjagtig!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!