Her er en ide til vegetaren!
Jeg ved ikke hvor jeg har den opskrift fra, den har ligget på min computer i over 10 år med billede, og selvfølgelig var den også i mit magasin, jeg ved den virker, da jeg har fået god respons på opskriften.
Nøddesteg
2 løg
1 selleri, ca. 500 g
150 gr hakkede hasselnødder
1/2 dl tamari
1 tsk. rosmarin
olivenolie
havsalt
Mørdej
250 gr hvedemel
150 gr koldt smør
1/2 dl kold mælk
lidt havsalt
Sellerien renses og skæres i skiver, som dampes let møre. Imens rengøres løget, skæres i tern og svitses glasklare i lidt olivenolie. Den færdigdampede selleri rives groft, blandes med løg, nødder, tamari og rosmarin. Den færdige nøddefars smages evt. til med havsalt. Farsen kan bages i en smurt form ved 200 grader i 30-40 min. Eller den kan indbages i mørdej
Kære Vibeke,
SvarSletRigtig glædelig jul til dig og dine. Mange julehilsner Anette
Kære Anette
SvarSletTak skal du have og jeg håber også du og din mand samt Kenja får en dejlig jul!
Knus
Vibeke
Engang var jeg vegetar, og da var nøddesteg en festmiddag. Din variation kender jeg dog ikke, men den lyder lækker.
SvarSletDu ønskes en rigtig hyggelig juletid
Kære Betty
SvarSletJeg har aldrig været vegetar, men jeg kan godt leve af grøntsager, især når man kan høste frisk fra haven.
Du må også have en dejlig jul:
Knus
Vibeke
Tak- den må prøves efter jul. Vi spiser nemlig ikke meget kød- og kun fugl og fisk.
SvarSletRigtig glædelig jul :-)
Kære Vibeke..Den vil jeg afprøve efter jul, vi spiser nemlig ikke ret meget kød mere...
SvarSletGlædelig jul til dig og familien.
Knus Irene
Kære Miri
SvarSletJa, efter jul trænger man vist til lidt vegetar mad, så det er en god ide.
Knus og glædelig jul!
Vibeke
Mrs Cakeaholic
SvarSletJeg tror efterhånden, at der er mange der spiser mindre kød, så denne ide, jeg kan godt spise vegetar mad, men jeg er nu mest til kød.
Knus og glædelig jul
Vibeke