I dag stod menuen på ravioli fyldt med ost og krydderurter, lagt i fad med andre dejligheder.
Frisk Ravioli koges, i et tærtefad lægges
et lag tomatskiver,
en rest kød eller kødsauce, lægges oven på tomaterne krydr med
salt
peber og
tørret oregano, en
½ dl. fløde hældes ved, kødet dækkes af den kogte
Ravioli
et lag tomatskiver, lægges over, nogle skiver
tørret skinke fordeles over tomaterne
Mozzarellaskiver lægges over tomater krydr med
tørret oregano, og riv noget
parmesan over, sæt fadet i ovnen på 190 gr. i ca. 25-30 min.
Så er der serveret.
Jeg brugte en af de kødruller fra i går, den blev skåret i skiver og lagt over det første lag tomater, du kan bruge det kød du har lyst til, det er ligegyldig om det er en rest kylling, svin, okse eller lam, bare det ikke er råt.
Det smagte dejligt!
God udnyttelse af rester - og hurtig mad tilmed - det er bare skønt :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletLige netop!
Knus
Vibeke
Sikke en god måde at pifte det op på. Spiste ravioli ig¨r med fyld af søde kartofler. KNUS
SvarSletJeg elsker fyldt pasta.
SvarSletOg reste mad :-)
Sikke en dejlig måde at lave reste mad på, jeg elsker pasta :)
SvarSletKnus
Kære Tina
SvarSletRavioli fyldt med søde kartofler, det har jeg ikke prøvet, men jeg kan såmen godt forestille mig det, den ide bliver lige gemt.
Knus
Vibeke
Kære Miri
SvarSletDet gør jeg også!
Knus
Vibeke
Kære Pernille
SvarSletPasta er eminent til rester, man kan altid fikse et eller andet!
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletDet dér ved man bare med garanti er godt!
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa det ved man:)
Knus
Vibeke
Mums det ser lækkert ud. Åh hvor jeg savner tomater!
SvarSletHa' en dejlig dag
:-) Eva
Kære Eva
SvarSletJa det kan man let komme til at savne, jeg købte et godt lager i Tyskland, og de smager fantastisk!
Knus
Vibeke