11. juni 2009

En slags landgangsbrød


Da mine kræfter endnu ikke er helt på plads, så laver jeg ind imellem noget der er let at overskue, i stedet for at ringe efter en Pizza, fikser jeg noget selv.
Jeg har næsten altid noget hjemmebagt brød i fryseren, og i dag fandt jeg noget der lignede en flute.
Jeg fandt noget plukket kyllingekød i fryseren, det sker jo, at der er noget til overs, når man har stegt eller kogt en kylling, så i dag blev det til
en flækket flute smurt med tomatpesto,
der blev lagt nogle gode bidder kylling på,
og et forårsløg blev skåret i tynde skiver,
en tomat i skiver blev placeret hen over,
derefter kom der en masse skåret basilikum på og noget
mozzarella blev plukket i stykker og fordelt hen over hele brødet,
nogle skiver bacon blev lagt øverst
og det hele blev dryppet med olie og sat i en 200 gr. varm ovn, efter 5 min. blev det øverste af fluten lagt på, og brødet stod yderligere 5 min i oven som blev skruet op på 220 gr.

14 kommentarer:

  1. Hej Vibeke
    Det lyder da meget lækrere end en pappizza :-) Der er nu ikke noget som en fryser, til at gemme gode madrester til senere brug!
    Hilsen Signe

    SvarSlet
  2. Kære Signe
    Nej det har du ret i!
    Jeg vil helst lave min pizza selv.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke.
    Det ser dejligt ud, det glæder mig du har din appetit og madglæde..
    Mange regn knus fra Ærø.

    SvarSlet
  4. Kære Mette Lykke
    Appetitten fejler ikke noget, det er kræfterne er der i underskud, men det skal nok komme.
    Ja regn, det har ikke bestilt andet, and at regne her i dag, jeg tror altså også at vejret, er lidt skyld i at man er så sløv.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke
    Namme nam, hvor ser det lækkert ud, Jeg må i gang med brødbagning - ingen tvivl om det, de landgangsbrød er ikke til at stå for.

    SvarSlet
  6. Kære Manna
    Det blev faktisk ret godt, - lige i øjeblikket er jeg bare ikke helt på mærkerne, men noget at spise, skal man jo have, så det er de hurtige ting, der står på programmet lige nu.
    hvis jeg har det bedre i morgen, så skal jeg altså have noget med kartofler, det er jeg begyndt at savne.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet
  7. Hej Vibeke. Brød i fryseren er altid genialt, og en god redning på de travle dage.
    Selv fik vi hjemmelavet pizza i går, og det betød udrensning af rester i køleskabet. Skønt.

    Rigtig god fredag og kærlig hilsen
    Henriette

    SvarSlet
  8. Kære Henriette
    Ja det er en god måde, at få ryddet køleskabet, og hjemmelavet pizza er nu altid godt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  9. Det der er da meget mere lækkert end en pizza, pizzaer bliver bedst når man laver dem selv, med mindre man får take away fra en italiensk restaurant :)
    Knus og god bedring

    SvarSlet
  10. Kære Pernille
    Ja så skal de altså også komme helt fra Italien:)
    Hjemmelavet er heller ikke tosset, og det vil jeg også have en af dagene, jeg har købt en pizzasten til min grill, så det skal prøves.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  11. Sikke en god idé til en dag, hvor man ikke har det allerstørste overskud! Det er bedre end pizza - jeg kan næsten smage det ...

    Knus og ha' en dejlig dag!

    SvarSlet
  12. Kære Madame
    Det var også det jeg kom frem til, og smagen fejlede intet.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  13. Kære Vibeke
    Jeg er helt, helt bagud med at læse blogs. Men jeg følger hele tiden med hos dig:o)
    Lækkert landgangsbrød - meget bedre alternativ end ringe efter en dårlig pizza på en "træt" dag.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  14. Ja ikke Hanne, jeg var såmen så træt, at jeg ikke engang gad og ringe efter en pizza
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!