21. maj 2009

En hyggetallerken med Revelsben, bagekartofler m.m.

Per. person
2 Revelsben marineres i
Soja
olie
1 fed hvidløg
chili pulver
salt, peber,
saft af en lime
I 3 timer eller mere
Sættes i en 180 gr. varm ovn 1½ time

1 kæmpe stor kartoffel halveres krydres med olie, salt, peber, oregano sættes i ovnen til kødet, efter 45 min, stegetid.

2-3 store champignon fyldt med smør, rørt med hakket bacon, salt peber paprika og lidt citronsaft samt lidt hvidløg
1 håndfuld små tomater ristes sammen med champignon på et lille fad i ovnen 1 kvarter før kødet blev færdig.

1 lille agurk skæres i bjælker
En peber skæres i lidt brede strimler
1 håndfuld oliven
Dressing til hele balladen
Græsk yoghurt røres med finthakket løg, en lille håndfuld friske krydderurter, saften af en ½ citron, salt, peber og hvidløg.


Arranger og server!

6 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Skøn tallerken at gå ombord i.
    De champignons lyder super lækre.
    Lækkert tilbehør.

    Knus fra Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Hanne
    Jeg ville have noget jeg kunne sidde og småspise af uden, at blive overmæt, og sådan gik det også, jeg sad i over en time, og bare hyggede mig i mens jeg så fjernsyn.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Uh, det ser vel nok indbydende ud - smukke farver og dejligt tilbehør!

    Varme klem og ha' en god dag!

    SvarSlet
  4. Kære Madame
    Jeg havde bare lyst til at hygge mig, og det skulle ikke være for besværligt, men det skulle bare være godt, både for øjne og smag.
    Knus
    VIbeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke

    Jeg kunne lige kaste mig over de revelsben, det er ikke noget jeg får så tit men jeg elsker det

    tilbehøret ser rigtig lækkert ud.
    Knus

    SvarSlet
  6. Kære Pernille
    Det er da hylende nemt at lave, så du og din datter, kunne da hygge jer med det i weekenden, bare et foreslag.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!