Per. person
2 Revelsben marineres i
Soja
olie
1 fed hvidløg
chili pulver
salt, peber,
saft af en lime
I 3 timer eller mere
Sættes i en 180 gr. varm ovn 1½ time
1 kæmpe stor kartoffel halveres krydres med olie, salt, peber, oregano sættes i ovnen til kødet, efter 45 min, stegetid.
2-3 store champignon fyldt med smør, rørt med hakket bacon, salt peber paprika og lidt citronsaft samt lidt hvidløg
1 håndfuld små tomater ristes sammen med champignon på et lille fad i ovnen 1 kvarter før kødet blev færdig.
1 lille agurk skæres i bjælker
En peber skæres i lidt brede strimler
1 håndfuld oliven
Dressing til hele balladen
Græsk yoghurt røres med finthakket løg, en lille håndfuld friske krydderurter, saften af en ½ citron, salt, peber og hvidløg.
Arranger og server!
Kære Vibeke
SvarSletSkøn tallerken at gå ombord i.
De champignons lyder super lækre.
Lækkert tilbehør.
Knus fra Hanne
Kære Hanne
SvarSletJeg ville have noget jeg kunne sidde og småspise af uden, at blive overmæt, og sådan gik det også, jeg sad i over en time, og bare hyggede mig i mens jeg så fjernsyn.
Knus
Vibeke
Uh, det ser vel nok indbydende ud - smukke farver og dejligt tilbehør!
SvarSletVarme klem og ha' en god dag!
Kære Madame
SvarSletJeg havde bare lyst til at hygge mig, og det skulle ikke være for besværligt, men det skulle bare være godt, både for øjne og smag.
Knus
VIbeke
Kære Vibeke
SvarSletJeg kunne lige kaste mig over de revelsben, det er ikke noget jeg får så tit men jeg elsker det
tilbehøret ser rigtig lækkert ud.
Knus
Kære Pernille
SvarSletDet er da hylende nemt at lave, så du og din datter, kunne da hygge jer med det i weekenden, bare et foreslag.
Knus
Vibeke