1 portion fyldt pasta koges og lægges op i et ovnfast fad
(Jeg brugte skinke og parmesanfyldte pasta)
3 spiseskefulde hakket tomat og en lille håndfuld skåret basilikum,
blandes med pastaen, det gør ikke noget hvis der er
en spsk. pastavand i fadet
Riv noget parmesan over og fordel nogle klumper Mozzarela over pastaen
Dryp med lidt olivenolie
Sæt det ind i en 180 gr. varm ovn i 5 – 10 min, efter hvor sprød eller blød du vil have osten
Læg det op i en tallerken, og riv lidt mere parmesan over.
Har du lyst til lidt salat og/eller godt brød til, så passer det perfekt!
Aftensmaden er reddet!
Det ser dejligt ud, Vibeke! Nogle gange får jeg stor lyst til noget med pasta - og din udgave lyder meget lækker!
SvarSletGod søndag aften til dig, klem :o)
Det er da mad af den dejligste slags :-)
SvarSletHer i huset havde jeg planlagt en rigtig lækker og fyldig salat med nybagt brød til. Men ÆldsteDatter så bedende på mig og spurgte om vi ikke kunne få pasta ... Det fik vi så, men hun fik "lov" til at lave det :-)
Kære Madame
SvarSletJeg spiser ofte pasta, jeg syntes at det smager vidunderligt, især når det er fyldt.
Knus
Vibeke
Losarinas mor
SvarSletJeg stod også i et dilemma om det skulle være "italiensk brød" eller om det skulle være pasta, - som du ser, pastaen vandt.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletSå bliver det ikke meget nemmere. Pasta er en vidunderlig ting!
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletLige mine ord!
knus
Vibeke
Mad lige efter mit hjerte, Vibeke. Jeg elske retter, der er så nemme at gå til :o)
SvarSletKære Nina
SvarSletJa ind imellem er de også nødvendige.
Knus
Vibeke