25. august 2009
Oksegryde.
350 gr. Oksekød i store tern
2 store gulerødder i 2 cm. stykker
1 porre i i 2 cm. stykker
1 stort rødløg i både
2 fed hvidløg
2 stilke bladselleri
½ l. oksefond
1 dåse flåede tomater
1 spsk. tomatpure
salt, peber, chili
1 kvist rosmarin
3 kviste timian
2 laurbærblade
1 sjat fløde
Rist kødet i olie i en sauterpande,
Tilsæt grøntsagerne, og krydr med salt, peber og chili
Tilsæt Oksefond, jeg havde glemt at få det frem fra fryseren, så det var en frossen klump, men det gik hurtigt, da det blev vippet op i panden.
tilsæt de flåede tomater og tomatpure kog op
Tilsæt en sjat fløde.
Læg krydderurterne øverst,
læg låg på, og sæt panden ind i en 200 gr. varm ovn, og skru ned på 180 gr.
i 45 min.
Tag panden ud af ovnen, fisk krydderurterne op, og server evt med kartofler
I morgen kan resten spises med pasta!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Uhm, det ser utroligt lækkert ud! Lige noget jeg kunne finde på at byde min gæster.
SvarSletTak for den fin idé, Vibeke, og ha' en dejlig aften, klem ;)
Kære Madame
SvarSletVelbekomme!
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletDejlig mad - jeg begynder også at få lyst til mere efterårsagtige retter med masser af smag og kraft.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletDet var også det jeg havde lyst til, noget med saft og kraft.
Knus
Vibeke