Der var Skærising i min kasse i dag fra Skagensfood. dk, og da det er længe siden, at jeg har fået en fladfisk, så besluttede jeg, at den ene af fiskene skulle være på min menu i dag.
1 skærising
Krydres med
salt og peber
ovenpå lægges et par klatter
smør, og
en citronskive
3 mellemstore kartofler i både krydres med
salt, peber, paprika og oregano og olie
Bland
2 friske tomater i både
1 løg i både
1 stykke fennikel
3-4 skiver courgette halverede
3 skiver aubergine halverede
1 fed hvidløg
salt og peber
i et ildfast fad, læg
et par skiver citron over og dryp med
olivenolie og lidt balsamico. Stil det i 180. Gr. varm ovn i 20 min.
derefter lægges fisken ovenpå, og bages i ovnen yderligere i ovnen i 15 min.
Kraften fra fadet, hældes over fisken!
Det smagte fantastisk!
PS. Jeg er ikke særlig vild med fiskeben, så det har jeg befriet både fisken, og mig selv for:) inden den blev lagt på tallerkenen, men en fisk bliver bedst, når den bliver bagt eller stegt med ben, så derfor bliver de først fjernet efter varmebehandlingen!
Kære Vibeke
SvarSletJeg har spist aftensmad, men efter et blik på dit indlæg i dag, er jeg sulten igen. Uhm ...
God weekend.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJamen det da også godt!
Knus
Vibeke
Årh, hvor ser det godt ud! :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletDet smagte også dejligt.
Knus
Vibeke
Vibeke, jeg beundrer dig at du orker at gøre så meget ud af din daglige mad.
SvarSletAlle dine retter ser utroligt indbydende og dejlige ud.
Kære Annette
SvarSletVelkommen til!
Jeg gider ikke spise, hvis det ikke er veltillavet og ser ordentlig ud, det tar jo ikke længere tid, og kan jeg inspirere andre, så er jeg glad!
Knus
Vibeke