Resterne fra kyllingen i går skal bruges, så fadet med kyllingestykkerne kom i ovnen på 175 gr. sammen med nogle halverede kartofler der blev krydret med salt, peber. paprika og oregano samt dryppet med olie, de lå på et andet fad.
Da der var gået ca. 20 min. lagde jeg en skive lufttørret skinke på hver stykke kylling, og en majskolbe blev lagt ind på risten i ovnen, og der gik yderligere 20 min.
Det blev arrangeret, og da jeg havde lidt kryddersmør i køleskabet, fik det lov til at smelte ud over kartoflerne og kyllingen.
Det var bare hyggeligt og godt, det hyggelige fordi at man jo nærmest bruger fingrene til både majs og kylling, og godt fordi, at skinken blev så skøn og sprød, og passede så perfekt til resten
Det ser dejligt ud Vibeke.. Jeg holder meget af at hele molevitten kan komme i ovnen.. Det er dejligt nemt og overskueligt..
SvarSletVi fik kylling i går, men spiste rup og stub..
Jeg ønsker dig en god søndag..
Knus fra Ærø.
Kære Mette Lykke
SvarSletJeg er også sikker på, at den kylling I stegte var lækker, så at der ikke er noget tilbage er ikke så mærkeligt!
Når man er alene så ser det lidt anderledes ud, og eftersom at jeg ikke køber parteret kylling, (Kyllingebryst) så er der altid mad til to måske tre gange, og så må fantasien i gang, og det var en god løsning, og hyggelig var det også.
Knus
VIbeke
Det er altså ret imponerende at få restemad til at ligne et gourmetmåltid :-)
SvarSletKylling er altid godt, og så er vi jo samtidig CO2-venlige...
Kære Ellen
SvarSletTak skal du have, og det med co2 havde jeg nu ikke lige tænkt på, men det må jo være et ekstra plus:)
Knus
Vibeke
Det ser lækkert ud, Vibeke! Det er jo en kunst at lave en ny ret ud af en rest - så det ikke bare bliver det samme, man får to dage i træk.
SvarSletHar du læst Politiken i dag, hvor der er en stor artikel om madkulturen i Danmark i de sidste 100 år? I madtillægget står der om Ingeborg Suhrs 'Mad', der netop er kommet i en ny udgave.
Varme klem og rigtig god søndag!
Kære Madame
SvarSletNej jeg har ikke læst artiklen, men det vil prøve at gøre noget ved.
Knus
Vibeke
Hvor ser det lækkert ud, som altid så bliver jeg sulten, når jeg ser din blog :-)
SvarSletFor ikke ret lang tid siden havde jeg et par større rester kylling liggende, jeg udhulede dem og fyldte hullet med soltørrede tomater, derefter viklede jeg lidt lufttørret skinke omkring og satte det ind i ovnen ca. 20 min. Det kan også anbefales.
Kære Annette
SvarSletJa det tror jeg på, det må have smagt dejligt.
Knus
Vibeke