I dag stod menuen på Havtaskehale, det er et fantastisk stykke fisk, fast og meget lækker, perfekt til en stuvning.
5 -6 asparges
½ peberfrugt
½ løg
½ fed hvidløg
1 tomat
Lidt safran
3/4 dl mælk
25 g revet ost
smør
Lidt basilikum
salt og peber
150 g havtaskehale
Havtasken klargøres og skæres i 1 cm tykke skiver.
Skær asparges i passende stykker, skær peberfrugten i tern på 1x1 cm og snit løget og hvidløg i tynde skiver.
Smelt smørret i en dyb pande og sauter løg og hvidløg, uden det tager farve.
Kom asparges, peberfrugt, tomat, fiskeskiver og safran ved,
krydr med salt, peber og lidt citronsaft
sauter det hele i 2 min.
Kom mælken ved og lad retten simre 5-10 min. til fisken er mør. Rør osten og basilikum i,
Varm igennem og smag til med salt og peber.
Server med pasta!
Mums !
SvarSletKære Vibeke
SvarSletDen ret ser rigtig spændende ud. Havtaskehale har jeg vist aldrig prøvet at smage - men får da rigtigt lyst til det nu.
Knus Hanne
Kære Vibeke
SvarSletDet er så dejligt ud. havtaske er en kanon fisk, med mange anvendelses muligheder. Jeg må prøve den her en dag.
Knus
Losarinas mor
SvarSletDet var virkelig lækkert
Knus
Vibeke
Kære Hanne
SvarSletDet skal du da prøve, du vil blive vild med den fisk.
Knus
Vibeke
Kære Pernille
SvarSletJa den fisk er så fast, at den kan bruges på mange måder.
Knus
Vibeke
Det er vist et stykke tid siden, jeg har fået lagt en kommentar hos dig, men jeg læser med og glæder mig over dine opskrifter
SvarSletKære Betty
SvarSletja det er heller ikke altid at jeg får lagt en kommentar, men jeg læser også med hos dig.
Knus
Vibeke