I dag havde jeg bare lyst til en oksesteak!
Jeg startede med kryddersmør, som bestod af smør, citronsaft, salt, peber, paprika, hvidløg og lidt Provence krydderurteblandingen
Kartofler vaskes, skæres i både og krydres med det du kan lide, lægges i et ovnfast fad og dryppes med olivenolie, bages i en 200 gr. varm ovn 15 min. hvorefter at nedenstående kommer i ovnen
Skær toppen af tomaterne, krydr, læg en klat mozzarella og lidt rosmarin, læg toppen på igen,
Skær et stykke courgette i skiver, krydr, med salt, peber basilikum
Sæt grøntsagerne ind i fadet til kartoflerne og bag videre til det hele er færdig
Steg steaken ved høj varme ca. 3 min. på hver side.
Lad steaken hvile i ca. 10 min.
YES - min favoritt!
SvarSletKære Randi
SvarSletDejligt at se dig igen.
Knus
Vibeke
En bøf kan man jo altid spise..
SvarSletSøren siger at man ikke skal spise mere, end at der altid er plads til en god bøf..
Kære Mette
SvarSletDet sagde min mor også altid, hun holdt sig rimelig slank hele livet.
Knus
Vibeke
Uhm, hvor lyder det dog lækkert, Vibeke!
SvarSletVarme klem og ha' en god fredag :-)
Kære Madame
SvarSletEn bøf er altid lækkert, vel at mærke, hvis kødet er mørt, og det er det kød jeg har.
Knus
Vibeke