27. august 2009

Oksesteak med kryddersmør, courgette, tomater og bagte kartoffelbåde.

I dag havde jeg bare lyst til en oksesteak!
Jeg startede med kryddersmør, som bestod af smør, citronsaft, salt, peber, paprika, hvidløg og lidt Provence krydderurteblandingen
Kartofler vaskes, skæres i både og krydres med det du kan lide, lægges i et ovnfast fad og dryppes med olivenolie, bages i en 200 gr. varm ovn 15 min. hvorefter at nedenstående kommer i ovnen
Skær toppen af tomaterne, krydr, læg en klat mozzarella og lidt rosmarin, læg toppen på igen,
Skær et stykke courgette i skiver, krydr, med salt, peber basilikum
Sæt grøntsagerne ind i fadet til kartoflerne og bag videre til det hele er færdig
Steg steaken ved høj varme ca. 3 min. på hver side.
Lad steaken hvile i ca. 10 min.

6 kommentarer:

  1. Kære Randi
    Dejligt at se dig igen.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  2. En bøf kan man jo altid spise..
    Søren siger at man ikke skal spise mere, end at der altid er plads til en god bøf..

    SvarSlet
  3. Kære Mette
    Det sagde min mor også altid, hun holdt sig rimelig slank hele livet.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  4. Uhm, hvor lyder det dog lækkert, Vibeke!

    Varme klem og ha' en god fredag :-)

    SvarSlet
  5. Kære Madame
    En bøf er altid lækkert, vel at mærke, hvis kødet er mørt, og det er det kød jeg har.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!