12. august 2009

Steak med tomat og pasta


2 halverede tomater krydres med basilikum, salt og peber
1(Bøffel)mozzarella deles i fire og der lægges en skive på hver tomat og sættes i en 220 gr. varm ovn
pasta koges og vendes i lidt pesto
1 oksesteak krydres og steges
Så nemt og så godt.

10 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Pasta Basta! Noget af det bedste. Hvad er det for en sjov pastatype, du har brugt i aften?
    Jeg hoppede på den fyldte slags i aften - med de gode tomater, der er nu, er det bare en dejlig spise.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Vibeke.
    For et stykke tid siden bagte du en blåbær kage, tror du jeg kan bruge brombær i stedet for blåbær og mon jeg kan fryse den.. He he jeg er vist spørge lysten i dag..

    SvarSlet
  3. Kære Hanne
    Jeg har købt dem i Tyskeland, det er en macaroni type.
    Ja lige nu er tomaterne skønne.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  4. Kære Mette
    Ja jeg er sikker på, at du kan bruge brombær, men det med at fryse kagen, det tror jeg ikke, da der er bagepulver i, og iøvrigt bliver den fugtig af frugt, så den holder sig faktisk godt, - husk lige at vende de skyllede brombær i mel så de ikke bare lægger sig på bunden.
    knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Lækker mad! Jeg er lidt fascineret af den tyskindkøbte pasta. Hav en god aften :-)

    SvarSlet
  6. Kære Piskeris
    Ja den pasta er også noget speciel, de er rigtig gode.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Det ser virkelig lækkert ud, Vibeke! Det enkle kan have sin helt særlige charme - det er ikke nødvendigt hver dag at bruge meget lang tid i køkkenent.

    Ha' en dejlig torsdag, klem ;O)

    SvarSlet
  8. Kære Madame
    Ofte smager det enkle bedre!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  9. Det ser dejligt med pasta og steak, ja den pasta minder mig noget om den tykke slags min far altid spiste, den ser man ikke så meget mere, og slet ikke i fuldkorn som er den eneste pastatype jeg spiser.

    I starten da jeg spise fuldkornspasta syntes jeg lige at jeg skulle vænne mig til det, nu er det den hvide pasta der falder mig svær :)

    Knus

    SvarSlet
  10. Kære Pernille
    Det er ikke rigtig macaroni, man får dem i uens stykker, og de er som om de er rullet sammen, da de er åbne i siden.
    Jeg spiser ikke så meget fuldkornspasta, men jeg elsker pasta med trøffel i og den slags, og så selfølgelig de fyldte.
    Det må meget gerne være økopasta.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!