I dag skulle der en hakkebøf på menuen, med en skøn tomat løgkompot.
Kartofler sættes over at koge
1 gryde med vand og salt til
blomkål sættes over, når det koger, kommes kålen i gryden, og koger nogle få min, læg låg på og sluk for gryden.
175 gr. magert oksehak, formes til en bøf og krydres med
salt og
peber, og steges 2 min. på hver side, i lidt
olie,
1 fed hvidløg i skiver
1 rødløg i smalle både og
1 tomat i smalle både, kommes på panden, sammen med bøffen, og steges i lidt olie, tilsæt
ca. 2 -3 cl. Balsamico, krydr med
salt
peber
timian, lad det stege på lav brus, til det hele er mørt, og bøffen færdigstegt.
Server bøffen på kompotten, blomkål og små kartofler lægges ved siden af.
velbekomme!
Kære Vibeke
SvarSletÅh altså, sådan en løgkompot smager helt fantastisk!
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa det smagte fantastisk til den bøf, og så er det nemt at have med at gøre.
Knus
Vibeke
Den kompot må helt bestemt prøves.
SvarSletJeg er ganske ny i den her "blog verden".. Og jeg forsøger at finde rundt..på "mystisk vis" alias hopper rundt og glor på blogge - er jeg havnet på din blok - heldigt for min familie der nu skal smage din løgkompot.
Kærligs Mona
Kære Mona
SvarSletDejligt, at du fandt bloggen, du er meget velkommen.
Kompotten var fantastisk, den blev kreeret i går, da jeg stod med bøffen, for jeg ville ikke "nøjes" med alm stegte løg.
Knus
Vibeke
Tusind tak Vibeke. Ja løg stegt på panden kan man altid få - og kan man blive træt af.
SvarSletKnus tilbage fra Mona