4. september 2009

Stegt flæsk!

I dag blev det til stegt flæsk, bagt tomat, ristede kartofler og letkogt blomkål.
alt blev lavet i ovnen undtagen blomkål, naturligvis!
Så i dag er det ikke nogen opskrift, men bare en god ide.

Flæsket blev krydret og lagt på en rist i et fad, sammen med tomat. kartofler kom ind i et andet fad.
Tomaten er med for at have noget dyppelse, i stedet for sauce.

14 kommentarer:

  1. Argh, det var ikke pænt gjort! Jeg som har fantaseret om stegt flæsk flere gange her på det sidste! Det ender jo med, at jeg må tage mig sammen og få lavet det! :-D

    Hav en dejlig weekend :-)

    SvarSlet
  2. Piskeriset:
    Ja det må du, det smager fantastisk, for det er så sjældent at man får det lavet, og når man laver det ovnen, så er det jo i grunden nemt.
    Også god weekend til dig!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Mums det ser bare lækkert ud- jeg har for en gang skyld flæsk i fryseren, men jeg tør ikke tage det op til i morgen, for så kommer sønnike med hjem og så æder han bare det hele, men opskriften bliver husket.

    SvarSlet
  4. Kære Karin
    Ja det er i hvert tilfælde nemt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Vibeke

    En god idé, som jeg kunne forelægge min mor;) Det er jo sådan noget mad, som "mor laver bedst".

    Du må ha' en skøn weekend.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  6. Hanne sikke da noget sludder, jeg er sikker på, at din mand også ville sætte pris på det, selv om du har lavet det:)
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Uhm, det må vi lave igen snart - det er alt for længe siden. Og jeg fantaserer straks om min mors persillesauce ...

    Varme klem og ha' en dejlig lørdag!

    SvarSlet
  8. Madame man glemmer ofte de gamle retter på grund af alt det slankehaløj, og jeg tænker da også på, at jeg ikke vil tage på, derfor ingen persillesauce denne gang, men det er jeg også lidt vild med.
    Knus
    Vibeke
    God Weekend!

    SvarSlet
  9. Uhm, stegt flæsk og så serveret på en for mig ny måde uden for mange kalorier, det skal også prøves.
    Jeg spiser af og til hos min datter,som har fået mig til at omlægge kosten for mange år siden. Forleden var tilbehøret til kødet: Kogte (Al dente) blomkålsbuketter med toppe af tyrkisk yoghurt irørt hvidløg, det var delikat sammen med oliven
    Knus
    Manna

    SvarSlet
  10. Stegt flæsk smager altid godt !
    Det er en god ide at stege der i ovn. Det er længe siden, jeg har lavet flæsk. Vi spiser det indimellem på Vindeballe kro, de laber det bare i verdensklasse..
    Perfekt stegt og en god persille sovs for 75 kr hver torsdag..
    Ok vi kommer ikke hver torsdag, men Søren ville såmænd gerne..
    Regnvejrs og forblæste smil fra Ærø.

    SvarSlet
  11. Ja det ser jo nemt ud når det hele bare lige skal i ovnen, en dejlig måde at tilberede mad på.

    Kan du have en god søndag

    SvarSlet
  12. Kære Manna
    Ja jeg har tabt det jeg vil, og jeg vil ikke tage det på igen, så jeg tænker stadig over hvad jeg spiser, dog uden at blive for fanatisk, og denne ret er faktisk god, man smelter jo en masse fedt fra når det ligger en rist.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  13. Kære Mette
    Hver torsdag er vist også i overkanten.
    Det er en god ide at bruge ovnen.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  14. Ja Pernille nemt og hurtigt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!