11. januar 2010

Kyllingekrebinet med hjemmelavede Kartoffelchips, majs og grov tzatziki

Idag skulle det være let og enkelt, så jeg lavede kyllingekrebinet med sjovt tilbehør!

1 stor kartoffel skæres i tynde skiver og skiverne vendes i
olie, der er krydret med de krydderier du har lyst til, jeg brugte
salt
Peber
paprika og
chili
Kartoffelskiverne blev lagt på noget bagepapir, og sat i en 190 gr. varm ovn, i ca. 25 min. jeg vendte dem en enkel gang undervejs
200 gr. kylling hak formes til en bøf og vendes i
lidt mel som er krydret med
salt
peber
paprika
steges på panden i lidt olie
Grov tzatziki
skær 2½ cm. høje stykker agurk i pinde, blandes med
græsk yoghurt,
salt,
friskværnet peber og
hvidløg.
Majs
1 dåse majs hældes op i en gryde og tilsættes
1 klat smør.
Koges op og så er de klar.

Forresten, Kartoffelchipsene blev fantastisk sprøde og rigtig gode, og eftersom det var et forsøg, så må jeg sige, at forsøget var vellykket:)

4 kommentarer:

  1. Ser meget lækkert ud !
    Grov tzatziki - den må prøves.
    Det er nemlig sjovt , hvordan en smag kan ædres- bare du ændre på størrelsen af agurken.

    SvarSlet
  2. Kære Miri
    Ja, jeg kan ikke lide tzatziki med reven agurk, jeg syntes det er noget sjask:)og er ubehagelig i munden, men det er smag og behag.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke

    God, god idé med de kartofler. De ser super lækre ud. Det skal helt klart prøves.
    Jeg priser mig lykkelig over at have lært dit trick med grov tzatziki. Efter, at jeg har fået øjnene op for det, nægter jeg at spise den med revne agurker!
    Knus Hanne

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    De kartofler var da bare skønne.
    Jeg forstår dig fuldt ud, revne agurker er noget mærkeligt noget, at få i munden.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!