4. januar 2010

Pastaret


Når man som jeg, af og til køber en hel oksemørbrad eller en oksefilet, eller et stykke svinekød, så får man ofte nogle små og ikke særlig kønne ender, de kan bruges til en pastaret.
Til to-tre pers.
ca. 200 gr. kød
hak kødet med en kniv, ikke for fint
hak et løg,
1-2 fed hakkede hvidløg rist det i en sauterpande i lidt olie, et par min. tilsæt
et par hakkede tomater,
1 hakket peber,
1 spsk. tomatpure
2 dl. vand
1 dl. fløde
salt
peber
chili og læg låg på, lad det hele små simre i 20-25 min.
tilsæt noget helbladet spinat evt. frosset 8-10 "kugler"
Kog noget pasta
og bland det hele i sauterpanden, lad det lige koge igennem.

Server med reven parmesan

6 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Det er lige sådan noget mad, som man får lyst til ovenpå julens retter.
    Knus Hanne

    SvarSlet
  2. Herligt - det bliver aftenens menu - jeg er tom for ideer, og jeg har en hulens lang arbejdsdag i dag.
    Tak for det. Atter en gang...

    PS: Din hvide chokoladeroulade vakte stor begejstring :-)

    SvarSlet
  3. Det ser rigtig lækkert ud, jeg elsker pastaretter, og din den skal prøves.

    I aften skal vi også have fuldkornspasta, men det er en kødløs variation.

    Knus

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    Det er bare det helt rigtige, en gang imellem!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Kære Ellen
    Det er bare hurtigt at lave, og smager rigtig godt!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  6. Kære Pernille
    det er en rigtig god pasta jeg bruger, det er noget med at de er kørt igennem bronzeforme, det bevirker, at sauce sidder bedre fast, og så smager de skønt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!