Jeg vidste faktisk ikke hvad jeg havde lyst til at spise i dag, men da jeg fik rodet lidt i fryseren, kom jeg frem til nogle pakker hakket oksekød, og da det også skal bruges, så blev det til hakkebøf, med lidt anderledes løg.
En hakkebøf krydret med salt, peber og timian (jeg bruger økologisk tørret timian)
Bøffen steges,
Rødløg i skiver steges sammen med bøffen, når løgene er bløde tilsættes blommeeddike, kog det væk, tilsæt lidt blommesirup, og læg løgene op på bøffen
Dertil kartofler efter smag, jeg fik aspargeskartofler og
Min grove Tzatziki
skær 2½ cm. høje stykker agurk i pinde, blandes med
græsk yoghurt, salt, friskværnet peber, lidt limesaft og hvidløg.
Det smagte fantastisk godt, løgene gjorde, at retten kom op på et højere plan.
Det lyder lækkert med de løg..
SvarSletJeg er ellers ikke så glad for bløde løg..
Jeg er ved at få snekuller, hvad med dig kære Vibeke.
Knus herfra
Kære Mette
SvarSletSnekuller har jeg haft længe, det er ganske enkelt for meget af det gode.
Løgene, som jeg har har lavet dem, er skøn, først den syrlige blommeeddike og derefter blommesiruppen, gør noget lækkert ved dem, og det at de bliver lagt oven på bøffen, gør at noget af kraften fra løgene trækker ned i bøffen, så prøv det, du vil elske det.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletUhm, der er nu ikke noget som en god hakkedreng :-)
Knus
Malou
Kære Malou
SvarSletDet er i hvert fald godt.
Knus
Vibeke
Åh, jeg bliver sulten, når jeg ser og læser dit indlæg. Den med løg og blommeeddike lyder så lækkert
SvarSletKære betty
SvarSletDet var det også, jeg tænkte, at jeg ville prøve, om det gjorde noget godt ved løgene, og det må jeg sige at det så absolut gjorde, jeg har jo det med at eksperimentere, for at se/smage om det holder.
Knus
Vibeke
Nu har jeg kigget småforelsket i de løg flere gange, og jeg er sikker på, at det lige er noget for mig :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletJeg er sikker på, at det er noget for dig.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletSer super lækket ud... og den grove tzatziki er bare altid skøn.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa det var også rigtig godt.
Knus
Vibeke