En sauterpande med låg, der kan komme i ovnen, vil være perfekt, ellers må det hele hældes over i et fad og dækkes med sølvfolie.
1 nakkekotelet krydres med
salt
peber
paprika, steges i
olie
Når koteletten har fået lidt farve tilsættes
1 stykke gourget i bjælker
1 rødløg i både
½ peber i pæne store stykker
4-5 store champignon
5-6 små tomater
lidt citronsaft presses over champignon
Krydr med
rosmarin
timian
salt
peber
1 tsk. Tomatpure
1 dl. vand
Læg låg på, sæt panden i ovnen på 180 gr. i 20-25 min.
Samtidig sættes et fad i ovnen med krydrede kogte kartofler, eller kartoffelbåde.
Saucen bliver meget lækker og kraftig i smag, selv om der ikke blev brugt fond!
Åh altså - jeg elsker sådan en saftig kotelet i godt selskab :-)
SvarSletKære Piskeris
SvarSletDet var også dejligt, og jeg trængte sådan til den slags grøntsager.
Knus
Vibeke
SLURP - jeg ELSKER kotelletter!
SvarSletKære Tina
SvarSletDet er også bare godt!
Knus
Vibeke
Hvor ser det bare lækkert ud og hvor er påskeliljerne flotte. Ret smart at de springer så hurtigt ud. Vil så gerne ha en pande der kan komme i ovnen. Må være næste køb til køkkenet! En dejlig weekend til sig. KNUS♥
SvarSletKære Tina
SvarSletJeg syntes, at det er ret fantastisk med de påskeliljer, de bringer "lys" ind i stuen.
Den pande er næsten uundværlig for mig.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletDet er er vist en tallerken fyldt med smag, du der fik lavet. Ser lækkert ud.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa, der var masser af smag, og en dejlig afveksling efter alle de grove grøntsager.
Knus
Vibeke
Det ser meget lækkert ud, Vibeke - lige noget for mig :-)
SvarSletHa' en god søndag, klem!
Kære Madame
SvarSletJa det tror jeg det er.
Knus
Vibeke