25. februar 2010
Oksesteak med tomat og gourgetteskiver.
I dag er det ikke nogen opskrift, blot en ide, hvis man som jeg, står med nogle grøntsagsrester der skal bruges, og et godt stykke kød. Jeg havde en dejlig oksesteak, som jeg har haft lyst til i nogle dage, og med lidt kogte ristede halverede aspargeskartofler, ristede tomatskiver og gourgette skiver, var det faktisk en dejlig tallerken, med masser af smag.
Af krydderier brugte jeg hvidløg, timian, salt, peber og lidt paprika.
Af dyppelse brugte jeg balsamisk trøffelmousse, så det hele blev faktisk helt festligt.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det ser dejligt ud... mums !
SvarSletHyggehygge og rigtig god weekend
Marianne
Kære Marianne
SvarSletOgså god weekend til dig.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletUhmmmmm!
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletNogle gange trænger man bare til en ordentlig oksesteak.
Knus
Vibeke