25. februar 2010

Oksesteak med tomat og gourgetteskiver.


I dag er det ikke nogen opskrift, blot en ide, hvis man som jeg, står med nogle grøntsagsrester der skal bruges, og et godt stykke kød. Jeg havde en dejlig oksesteak, som jeg har haft lyst til i nogle dage, og med lidt kogte ristede halverede aspargeskartofler, ristede tomatskiver og gourgette skiver, var det faktisk en dejlig tallerken, med masser af smag.
Af krydderier brugte jeg hvidløg, timian, salt, peber og lidt paprika.

Af dyppelse brugte jeg balsamisk trøffelmousse, så det hele blev faktisk helt festligt.

4 kommentarer:

  1. Det ser dejligt ud... mums !

    Hyggehygge og rigtig god weekend
    Marianne

    SvarSlet
  2. Kære Marianne
    Også god weekend til dig.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Kære Vibeke
    Uhmmmmm!
    Knus Hanne

    SvarSlet
  4. Kære Hanne
    Nogle gange trænger man bare til en ordentlig oksesteak.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!