Jeg havde i min fryser, to uforskammet tynde svinekoteletter, der ikke var til ret meget, indtil jeg kom i tanker om, at de kunne bruges i en pastaret, og det blev slet ikke så tosset, tværtimod!
pasta koges al dente
2 tynde koteletter eller andet svinekød skæres i strimler, smides på en pande, med lidt
olie, og krydres med
salt
peber
paprika
lidt tørret rosmarin og
lidt tørret timian
1 fed hvidløg i skiver tilsættes, steg til kødet har fået lidt farve,
en håndfuld små sherry tomater tilsættes, sammen med
1½ dl. fløde og evt.
lidt pastavand samt
½ dl. reven ost, kog igennem!
Pastaen kommes op i fløde/kødsaucen og koges igennem.
Et stykke kyllingebryst kunne bruges på samme måde!
Uhm, det lyder lækkert, og det var en fin måde at bruge to meget tynde koteletter på!
SvarSletHa' en dejlig dag, Vibeke, klem :-)
Kære Madame
SvarSletJa bruges, skulle de jo, og det blev faktisk rigtig godt.
Knus
Vibeke
Det ser virkelig dejligt ud vibeke, og jeg kan sagtens forestille mig hvor godt det smagte. Det var godt fundet på. Gid jeg havde din fantasi, hvad mad angår.
SvarSletKnus
Kære Sus
SvarSletGodt, det var det, og når alt skal bruges, så må man jo finde ud af hvordan.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletGodt at vide, at uforskammede kødstykker også kan blive til skøn mad ;o)
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa de koteletter var så tynde, at de ikke engang egnede sig til fadkoteletter
Knus
Vibeke