15. februar 2010

Kylling i champignonsauce med ærter, dertil ris.

Som alle, der følger med her på bloggen ved, så skal rester bruges, her hos mig!
Jeg havde noget kyllingekød, fra en stegt kylling, og jeg havde ris fra i går, og så var det bare at få noget ud af det.

1 håndfuld champignon i skiver ristes let på en pande i
Olie
krydres med
Salt
peber
paprika og
saften af ½ citron og drysses med
½ spsk mel, rør rundt og tilsæt
2 dl. hønsefond og
½ dl. fløde. Kødet fra
1 kogt eller stegt kyllingelår, eller bryst skæres i tern eller rives i passende stykker, og vendes i champignonblandingen, og varmes igennem, tilsæt
1 kop ærter, varm igennem og server med ris.

12 kommentarer:

  1. Kære Vibeke

    Dejligt restemad!
    Knus Hanne

    SvarSlet
  2. Kære Hanne
    Ja lige netop!
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  3. Årh hvor ser dine rester gode ud!

    Jeg elsker den slags mad, altså kød i gryde med sauce og ris og hvis der så også er ærter i så er jeg da helt oppe at køre.

    Rester kan bare være det bedste:-)

    Knus fra Anne.

    SvarSlet
  4. Kæe La Tasha
    Jeg kan også godt lide den slags mad, og her skal rester bruges, jeg vil ikke være med til at smide mad ud, hvis det kan undgåes.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  5. Lækker restemad :-)
    Og god idé med ærterne - jeg trænger virkelig til nogle grønne farver i maden for tiden...

    SvarSlet
  6. Kære Piskeris
    Det var lige netop også min tanke, det med grønt, og så var det faktisk ikke tosset, med kombinationen citron som det sure og ærter som det søde.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  7. Har faktisk en hel kylling som jeg har kogt suppe paa, den maa vel kunne bruges (eller er det for toert?)

    SvarSlet
  8. Kære Lene
    Den kommer jo til at ligge og svømme i sauce, så det skulle kunne lade sig gøre.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  9. Uhm, hvor ser det delikat ud, Vibeke - den ret kan du også godt lokke mig til at lave :-)
    Klem og ha' en god dag!

    SvarSlet
  10. Kære Madame
    Det er i hvert fald en hurtig ret, og resterne bliver brugt.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet
  11. Det er så dejligt at se hvordan du bruger dine rester og laver en ny og dejlig ret !

    Knus

    SvarSlet
  12. Kære Pernille
    Det er en god måde, at få brugt de rester.
    Knus
    Vibeke

    SvarSlet

Du er velkommen til at kommentere mine indlæg, det er hyggeligt med lidt respons!