Som alle, der følger med her på bloggen ved, så skal rester bruges, her hos mig!
Jeg havde noget kyllingekød, fra en stegt kylling, og jeg havde ris fra i går, og så var det bare at få noget ud af det.
1 håndfuld champignon i skiver ristes let på en pande i
Olie
krydres med
Salt
peber
paprika og
saften af ½ citron og drysses med
½ spsk mel, rør rundt og tilsæt
2 dl. hønsefond og
½ dl. fløde. Kødet fra
1 kogt eller stegt kyllingelår, eller bryst skæres i tern eller rives i passende stykker, og vendes i champignonblandingen, og varmes igennem, tilsæt
1 kop ærter, varm igennem og server med ris.
Kære Vibeke
SvarSletDejligt restemad!
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa lige netop!
Knus
Vibeke
Årh hvor ser dine rester gode ud!
SvarSletJeg elsker den slags mad, altså kød i gryde med sauce og ris og hvis der så også er ærter i så er jeg da helt oppe at køre.
Rester kan bare være det bedste:-)
Knus fra Anne.
Kæe La Tasha
SvarSletJeg kan også godt lide den slags mad, og her skal rester bruges, jeg vil ikke være med til at smide mad ud, hvis det kan undgåes.
Knus
Vibeke
Lækker restemad :-)
SvarSletOg god idé med ærterne - jeg trænger virkelig til nogle grønne farver i maden for tiden...
Kære Piskeris
SvarSletDet var lige netop også min tanke, det med grønt, og så var det faktisk ikke tosset, med kombinationen citron som det sure og ærter som det søde.
Knus
Vibeke
Har faktisk en hel kylling som jeg har kogt suppe paa, den maa vel kunne bruges (eller er det for toert?)
SvarSletKære Lene
SvarSletDen kommer jo til at ligge og svømme i sauce, så det skulle kunne lade sig gøre.
Knus
Vibeke
Uhm, hvor ser det delikat ud, Vibeke - den ret kan du også godt lokke mig til at lave :-)
SvarSletKlem og ha' en god dag!
Kære Madame
SvarSletDet er i hvert fald en hurtig ret, og resterne bliver brugt.
Knus
Vibeke
Det er så dejligt at se hvordan du bruger dine rester og laver en ny og dejlig ret !
SvarSletKnus
Kære Pernille
SvarSletDet er en god måde, at få brugt de rester.
Knus
Vibeke