Den stod på oksesteak i dag, og jeg glædede mig, da det efterhånden er lidt længe siden, at jeg sidst havde det på menuen.1 håndfuld vaskede kartofler og en
1 håndfuld sherrytomater kom i et ildfast fad og dryppet med
olivenolie og krydret med
salt
peber og
timian
Fadet kom i ovnen på 190 gr. ca. ½ time, eller til kartoflerne er møre.
Imens blev en steak stegt på panden 2 min. på hver side, krydret med
salt og
peber og lagt tilside, ca. 10 min. efter kom
1 håndfuld grønne bønner (jeg brugte dybfrosne) på panden sammen med
1 fed hvidløg i tynde skiver. Krydr. med salt og peber, og rist bønnerne lige så stille.
Kom steaken på et lille ildfast fad og stik den i ovnen, i ca 5-9 min. alt efter hvor rød den skal være.Arranger og server, - jeg hældte lige 1 spsk. blommesirup over steaken, og det var sørme en god ide!
Lækkert lækkert. Har også endelig lært ikke at krydre min bøf med alverdens krydderier eller lave en eller anden indviklet sovs - som her kommer smagen frem på den bedste måde. Godnat her fra! KNUS
SvarSletKære Tina
SvarSletDet er som regel det enkle der smager bedst, men blommesiruppen gjorde faktisk en dejlig forskel.
Knus
Vibeke
Blommesirup... synes jeg aldrig jeg har set eller hørt om.
SvarSletEr det en sød smag eller ??
Hygge hygge
Marianne
Kære Marianne
SvarSletDet er sådan en mellemting, ikke for sød og ikke sur.
Jeg har købt den her http://www.meyersmadhus.dk/da/webshop/kolonialvarer/kolonial.html
Den er lidt dyr, men meget drøj.
Knus
Vibeke
Hej igen
SvarSletDen må jeg ind og kigge på, når jeg kommer tilbage til min alm pc. Det her hakkebrædt , er... lettere irriterende... hihihi
Kære Marianne
SvarSletDet er træls, når elektronikken ikke fungere ordentligt, det skal det bare.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletØj, den bøf ser super god ud!
Bøf er virkelig sådan en ting, som man kan hige efter.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletJa det var lige det der skete, og det var bare perfekt.
Knus
Vibeke