28. februar 2010
Krebinet med Karl Johan svampesauce og ris med majs
Risen sættes over
Krebinetten krydres med
Salt
peber
paprika og steges ca. 6 min. på hver side og tages af panden (holdes varm)
Karl Johan svampene kommes på panden, ristes let
saften fra ½ lime presses over svampene, 1½ dl. fløde tilsættes svampene, krydr med
salt,
peber og tilsæt
½ tsk. tomatpure
samtidig tilsættes en dåse majs i risen og vendes rundt, så ris og majs bliver blandet!
Læg krebinetten på tallerkenen, og fisk svampene op af saucen og læg dem over krebinetten arranger ris og majs på den ene side og hæld saucen ud på den anden halvdel af tallerkenen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kære Vibeke, tak for de 10 min. Bliver de dækket af staniol i mens?
SvarSletVed 180 gr??
Tak for dine lækre opskrifter
Kære Betty
SvarSletDet gør jeg ikke, men det kan du gøre, som du syntes, det kommer jo også an på om de er meget mørke.
180 gr. er udmærket.
Knus
Vibeke
Kære Vibeke
SvarSletDen Karl Johan suppe kunne jeg spise med ske som en suppe - ser virkelig lækker ud.
Knus Hanne
Kære Hanne
SvarSletDe smager også godt
Knus
Vibeke